Nieuws

Voordelig kamperen met ACSI en ANWB

ASCIANWBVanaf 28 augustus 2017 kampeert u op Camping De Drie Provinciën op vertoon van uw ACSI kortingskaart of ANWB-campingkey weer tegen een gereduceerd tarief. Dat is extra voordelig genieten van onze camping en de prachtige omgeving!

Reserveer nu uw kampeerplaats!

Voordelig nazomeren!

Camping De Drie provincien, Camping Drenthe, kleinMaandkamperen

De hele maand september kamperen op De Drie Provinciën voor € 279,- Dit is op basis van 2 personen (persoonsgebonden), 1 caravan, 1 auto, elektra en toeristenbelasting. De maandarrangementen zijn op basis van beschikbaarheid en geldig voor de volgende plaatsen: 1 t/m 12, 29 t/m 46, 95 t/m 106.

Reserveer direct uw maandplaats!


ACSI kortingskaart en ANWB Campingkey

Vanaf 28-8 t/m 1-10 is uw ACSI kortingskaart of ANWB-campingkey weer geldig op natuurcamping De Drie Provinciën. Zo kampeert u extra voordelig op de ‘mooiste 50+ camping van Nederland’.  Wilt u zeker zijn van een kampeerplaats, neem dan voor aankomst even contact met ons op!

Restaurant open van woensdag t/m zondag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOns restaurant is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur, overige dagen in overleg.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gezellige en smaakvolle onderbreking van uw fietstocht of wandeltocht. In de vorm van een lunch, kopje koffie, thee of een lekker koud biertje op het terras. ’s avonds serveren wij een goed en betaalbaar diner. U bent van harte welkom.

Lees meer over het restaurant.

Mooiste 50+ camping van Nederland

Zojuist (13 januari 2016) zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de awards uitgereikt aan de bedrijven die zich in deze Europese verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën was hiervoor ook genomineerd en hoorde bij de laatste vier campings in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. De andere genomineerde campings zijn gevestigd in Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk.

De mooiste 50plus-camping van Nederland

Helaas zijn wij uiteindelijk geen ‘Camping van het jaar’ geworden, de camping in Frankrijk heeft gewonnen. Maar de nominatie op zich is al heel bijzonder en  De mooiste 50plus-camping van Nederland’ is ook een resultaat om trots op te zijn! Hier zijn we erg blij mee! We zijn ontzettend trots op ons team die samen met ons aan dit resultaat hebben gewerkt en natuurlijk op alle gasten die op Camping De Drie Provinciën gestemd hebben.

Lees meer over onze camping en waarom wij zo geschikt zijn voor 50-plussers!

uitreiking ANWB camping van het jaar awards 2016

« Pagina 1, 2, 3, 4»