Voordelig kamperen met ACSI en ANWB

ASCIANWBVanaf 1 april 2017 kampeert u op Camping De Drie Provinciën op vertoon van uw ACSI kortingskaart of ANWB-campingkey weer tegen een gereduceerd tarief. Dat is extra voordelig genieten van onze camping en de prachtige omgeving!

Reserveer nu uw kampeerplaats!

kamperen in juli op rustige camping

Rustig kamperen in de zomervakantie? Dat kan!

U wilt kamperen in de zomervakantie op een rustige camping? Dat kan op camping De Drie Provinciën. Bij ons is het namelijk ook in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig.
Hoe dat kan? Onze kampeerplaatsen zijn allemaal bijzonder ruim van opzet en vrij gelegen. Daarbij komt dat wij geen faciliteiten hebben voor kinderen. Dus geen speeltoestellen, zwembad of luidruchtig vermaak. Ook al zijn alle kampeerplaatsen op onze camping bezet, dan nog heerst er een weldadige rust en een zeer ontspannen sfeer. Geen overvolle camping maar een gemoedelijk park met maximale privacy voor iedereen. Voor een heerlijke rustige vakantie kunt u ook in de zomervakantie bij ons terecht.

Relaxen op Camping De Drie Provincien

Onze camping heeft zeer goede sanitaire voorzieningen. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot de Mooiste 50+ camping van Nederland, de beste 50+camping van Nederland en één van de vier Fraaiste Charme Campings van Europa.

Kamperen in de zomervakantie is extra leuk door de vele activiteiten die er in de omgeving worden georganiseerd. En natuurlijk kunt u altijd prachtig wandelen en fietsen in de natuur of vissen in een van onze drie natuurlijke visvijvers. Wilt u even lekker ontspannen? Ga op het terras zitten en geniet van een heerlijk drankje of een smaakvolle maaltijd uit ons kwaliteitsrestaurant!

Wilt u ook rustig kamperen in de zomervakantie? Bekijk dan onze tarieven of reserveer direct uw kampeerplaats.

Bekijk ook onze maandaanbieding voor juli en augustus!

Wandelaars in Drenthe

Mooiste 50+ camping van Nederland

Zojuist (13 januari 2016) zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de awards uitgereikt aan de bedrijven die zich in deze Europese verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën was hiervoor ook genomineerd en hoorde bij de laatste vier campings in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. De andere genomineerde campings zijn gevestigd in Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk.

De mooiste 50plus-camping van Nederland

Helaas zijn wij uiteindelijk geen ‘Camping van het jaar’ geworden, de camping in Frankrijk heeft gewonnen. Maar de nominatie op zich is al heel bijzonder en  De mooiste 50plus-camping van Nederland’ is ook een resultaat om trots op te zijn! Hier zijn we erg blij mee! We zijn ontzettend trots op ons team die samen met ons aan dit resultaat hebben gewerkt en natuurlijk op alle gasten die op Camping De Drie Provinciën gestemd hebben.

Lees meer over onze camping en waarom wij zo geschikt zijn voor 50-plussers!

uitreiking ANWB camping van het jaar awards 2016

Uitslag verkiezing ‘RECRON KAMPEERBEDRIJF 2015’

Gisteren heeft RECRON de winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2015’ bekend gemaakt. Gasten van RECRON campings of bungalowbedrijven konden afgelopen zomer stemmen op de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’. Camping De Drie Provinciën was een van de vijf genomineerde bedrijven!

Prachtige cijfers

De Drie Provincien verkiezing Recron kampeerbedrijf van het jaar (3)Camping De Drie Provinciën kreeg van het publiek de volgende prachtige cijfers:

• 9,3  –  Gastvrijheid
  • 9,5  –  Hygiëne
  • 9,0  –  Omgeving/activiteiten
  • 9,4  –  Horeca

We zijn ontzettend blij en trots dat wederom zoveel gasten op ons hebben gestemd, en zeker dat wij zulke prachtige cijfers en gastwaarderingen hebben gekregen. Gemiddeld scoren we zelfs hoger dan de uiteindelijke winnaar!  We vinden het fantastisch dat onze gasten onze rustige natuurcamping zo waarderen, want daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

Oorkonde en kwaliteitsbeoordelingen

Van Recron ontvingen we een oorkonde en een map met kwaliteitsbeoordelingen door de stemmers.

De Drie Provincien verkiezing Recron kampeerbedrijf van het jaar (2)

Bedankt!

Via deze weg willen we iedereen die op ons heeft gestemd dan ook heel hartelijk bedanken!

Tweede nominatie dit jaar

In oktober werd al bekend dat De Drie Provinciën door de ANWB is genomineerd voor de prijs ‘Camping van het jaar 2016’ in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. Binnenkort wordt bekend gemaakt of de camping ook in deze verkiezing een ronde verder is gekomen.

De Drie Provincien verkiezing Recron kampeerbedrijf van het jaar (1)

« Pagina 1, 2, 3, 4 »