3,5 ster ANWB Camping

ANWB ERkende camping 2015De ANWB heeft onze camping gewaardeerd met 3,5 sterren (van de maximaal 5 sterren). Deze kwalificatie betekent dat we tot de betere campings van Europa behoren.

Voor deze waardering wordt gekeken naar de kwaliteit en kwantiteit van de voorzieningen van de camping.

VIDEO: De camping in vogelvlucht

Dit filmpje neemt u mee over Camping De Drie Provinciën in vogelvlucht.

Ook zo genoten? Reserveer dan direct uw kampeerplaats!

Fraaiste Charme Camping van Nederland 2014

camping van het jaar 2014 nominatieOp 14 januari 2014 werd het ANWB Camping Gala in Utrecht gehouden. Daar werden ook de winnaars bekend gemaakt van de titel ‘beste camping 2014′ in vier verschillende categorieën.

In de categorie ´Fraaiste Charme Camping` waren door de ANWB vier campings genomineerd. Een daarvan was Camping De Drie Provinciën.

Het is een enorme eer om te kunnen zeggen dat Camping De Drie Provinciën één van de vier Fraaiste Charme Campings van Europa is. Aangezien we de enige genomineerde camping in Nederland zijn kunnen we ook met trots zeggen dat we de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014 zijn!

Lees meer over benoeming tot de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014

ANWB Camping Gala op 14 januari 2014

Op 14 januari 2014 wordt het ANWB Camping Gala gehouden. Dan worden ook de winnaars bekend gemaakt van de titel ‘beste camping 2014’ in vier verschillende categorieën.

Camping De Drie Provinciën is genomineerd voor de prijs: Fraaiste Charme Camping van Europa 2014

Dus nog heel even en dan weten we of we de prestigieuze prijs gewonnen hebben! Duimt u mee?

« Pagina 1, 2, 3, 4 »