Mooiste 50+ camping van Nederland

Op 13 januari 2016 zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de awards uitgereikt aan de bedrijven die zich in deze Europese verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën was hiervoor ook genomineerd en hoorde bij de laatste vier campings in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. De andere genomineerde campings zijn gevestigd in Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk.

De mooiste 50plus-camping van Nederland

Helaas zijn wij uiteindelijk geen ‘Camping van het jaar’ geworden, de camping in Frankrijk heeft gewonnen. Maar de nominatie op zich is al heel bijzonder en  De mooiste 50plus-camping van Nederland’ is ook een resultaat om trots op te zijn! Hier zijn we erg blij mee! We zijn ontzettend trots op ons team die samen met ons aan dit resultaat hebben gewerkt en natuurlijk op alle gasten die op Camping De Drie Provinciën gestemd hebben.

Lees meer over onze camping en waarom wij zo geschikt zijn voor 50-plussers!

uitreiking ANWB camping van het jaar awards 2016