Voordelig nazomeren!

Camping De Drie provincien, Camping Drenthe, kleinMaandkamperen

De hele maand september kamperen op De Drie Provinciën voor € 279,- Dit is op basis van 2 personen (persoonsgebonden), 1 caravan, 1 auto, elektra en toeristenbelasting. De maandarrangementen zijn op basis van beschikbaarheid en geldig voor de volgende plaatsen: 1 t/m 12, 29 t/m 46, 95 t/m 106.

Reserveer direct uw maandplaats!

ACSI kortingskaart en ANWB Campingkey

Vanaf 28-8 t/m 1-10 is uw ACSI kortingskaart of ANWB-campingkey weer geldig op natuurcamping De Drie Provinciën. Zo kampeert u extra voordelig op de ‘mooiste 50+ camping van Nederland’.  Wilt u zeker zijn van een kampeerplaats, neem dan voor aankomst even contact met ons op!

Drentse Fiets4Daagse

Van 25 t/m 28 juli a.s. wordt de Drentse Fiets4Daagse weer gereden. De Drentse Fiets4Daagse is een jaarlijks terugkerend evenement.   Vier dagen prachtige tochten fietsen; van 30, 40 of 60 kilometer. Maar onderweg ook tijd voor een leuke bezienswaardigheid of een gezellig terras, waar u kunt genieten van een heerlijk kop koffie. Bij de startplaats en onderweg wordt er van alles georganiseerd.

Startplaats Norg

De startplaats Norg ligt vlakbij onze camping. Deze startplaats heeft het thema: “van Molen tot brood”. Onderweg is er dan ook extra veel aandacht voor de vele molens en alle fraaie akkers in onze omgeving.

Inschrijven kan vooraf online en maar kan zelfs nog aan de start. Reserveer wel alvast uw kampeerplaats, want vol = vol

Reserveer direct uw kampeerplaats tijdens de Fiets4Daagse

kamperen in juli op rustige camping

Rustig kamperen in de zomervakantie? Dat kan!

U wilt kamperen in de zomervakantie op een rustige camping? Dat kan op camping De Drie Provinciën. Bij ons is het namelijk ook in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig.
Hoe dat kan? Onze kampeerplaatsen zijn allemaal bijzonder ruim van opzet en vrij gelegen. Daarbij komt dat wij geen faciliteiten hebben voor kinderen. Dus geen speeltoestellen, zwembad of luidruchtig vermaak. Ook al zijn alle kampeerplaatsen op onze camping bezet, dan nog heerst er een weldadige rust en een zeer ontspannen sfeer. Geen overvolle camping maar een gemoedelijk park met maximale privacy voor iedereen. Voor een heerlijke rustige vakantie kunt u ook in de zomervakantie bij ons terecht.

Relaxen op Camping De Drie Provincien

Onze camping heeft zeer goede sanitaire voorzieningen. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot de Mooiste 50+ camping van Nederland, de beste 50+camping van Nederland en één van de vier Fraaiste Charme Campings van Europa.

Kamperen in de zomervakantie is extra leuk door de vele activiteiten die er in de omgeving worden georganiseerd. En natuurlijk kunt u altijd prachtig wandelen en fietsen in de natuur of vissen in een van onze drie natuurlijke visvijvers. Wilt u even lekker ontspannen? Ga op het terras zitten en geniet van een heerlijk drankje of een smaakvolle maaltijd uit ons kwaliteitsrestaurant!

Wilt u ook rustig kamperen in de zomervakantie? Bekijk dan onze tarieven of reserveer direct uw kampeerplaats.

Bekijk ook onze maandaanbieding voor juli en augustus!

Wandelaars in Drenthe

Mooiste 50+ camping van Nederland

Zojuist (13 januari 2016) zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de awards uitgereikt aan de bedrijven die zich in deze Europese verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën was hiervoor ook genomineerd en hoorde bij de laatste vier campings in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. De andere genomineerde campings zijn gevestigd in Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk.

De mooiste 50plus-camping van Nederland

Helaas zijn wij uiteindelijk geen ‘Camping van het jaar’ geworden, de camping in Frankrijk heeft gewonnen. Maar de nominatie op zich is al heel bijzonder en  De mooiste 50plus-camping van Nederland’ is ook een resultaat om trots op te zijn! Hier zijn we erg blij mee! We zijn ontzettend trots op ons team die samen met ons aan dit resultaat hebben gewerkt en natuurlijk op alle gasten die op Camping De Drie Provinciën gestemd hebben.

Lees meer over onze camping en waarom wij zo geschikt zijn voor 50-plussers!

uitreiking ANWB camping van het jaar awards 2016

« Pagina 1, 2, 3, 4»