RTV Drenthe op Camping De Drie Provinciën

14 januari 2014 – RTV Drenthe

Onderweg naar charmecamping in Een-West

EEN-WEST – Verslaggever Erik-Sjoerd Nauta ging op de koffie in Een-West. Camping De Drie Provinciën is genomineerd voor de titel Beste Charmecamping van Europa.

De ANWB heeft ook voor het jaar 2014 de Camping van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Op basis van nominaties van ANWB-leden, lezers van het ANWB-maandblad Kampeer & Caravan Kampioen en de ANWB Campinggidsen, worden in vier verschillende categorieën campings genomineerd. De prijs wordt dinsdagavond uitgereikt in Utrecht.

De Drie Provinciën is 43 jaar geleden aangekocht door Boels senior, die werkte in die tijd op de Holland-Amerika Lijn en wilde wel eens wat dichter bij huis werken. Inmiddels wordt de camping gerund door de zoons van Boels, Ronald en Frits.

Beluister het radiofragment.