Stem ook: ANWB Camping van het Jaar 2021

De ANWB-verkiezing Camping van het Jaar is er weer. En wij zijn uitgenodigd in de categorie ‘De mooiste charme-camping’. Deze mooie titel slepen wij graag in de wacht!Bent u graag bij Camping De Drie Provinciën en gunt u ons deze ultieme waardering te krijgen? Stem dan op ons! Lees meer

ANWB Inspectie

De inspecteurs van de ANWB zijn al druk bezig geweest om heel veel campings inspecteren. De ANWB krijgt via haar inspecteurs een heel goede indruk van de campings. De inspecteurs prijzen onze camping om de aanleg van het terrein, het schone sanitair (zelf als de camping vol staat) en de veiligheid (in deze tijd van corona).

Daarnaast is de ANWB ook heel benieuwd naar uw oordeel over de campings, daarvoor is de verkiezing ‘Camping van het Jaar’ in het leven geroepen. Als kampeerder bepaalt u wie de titel ‘Camping van het Jaar 2021’ wint.

Publieksprijs

De Drie Provinciën is uitgenodigd om mee te doen als ‘mooiste CHARMEcamping van Nederland’ omdat we een parkachtige camping hebben met hele ruime staanplaatsen en heel veel natuur rondom. Hopelijk roemt u ons ook hierom en om het enthousiasme waarmee we de camping speciaal maken voor volwassenen zonder meereizende kinderen.

We worden tot nu toe vaak 2e omdat de jongeren op gezinscampings snel hoge(re) cijfers geven. Het zou zó leuk als wij dit jaar winnen, met onze 50+gasten die ons de hemel in prijzen.

Zijn wij uw favoriete camping? Stem ons dan tot winnaar 
Stemmen is heel eenvoudig en kost maar 1 minuut. Lees meer en direct stemmen

 

 

Terug