Top 3 mooiste charmecampings Nederland

13 jan 2021 | Nieuws

De Drie Provinciën eindigde voor de 6e keer in de top 3 van de categorie ‘Mooiste Charmecamping van Nederland’ en is wederom de mooiste charmecamping van Noord-Nederland. Bij charmecampings gaat het vooral om idyllische plekken en de gastvrijheid.

Kampeerders noemen camping De Drie Provinciën een oase van stilte, doordat er geen spelende kinderen zijn is de rust hier heel weldadig. De hartelijke sfeer op het parkachtige terrein wordt tevens zeer goed gewaardeerd door de volwassen kampeerders. Ook het goede restaurant is een veel genoemd pluspunt. De schitterende ligging midden in de groene schoonheid van het weidse Noorden maakt de camping de absolute favoriet voor fietsers en natuurliefhebbers.

Boost voor 2021

Wij, Ronald Boels en Brigitte Koninga van De Drie Provinciën, zijn trots en vereerd dat onze camping weer zo goed gewaardeerd is. Zeker na dit bijzondere jaar. We zijn heel gelukkig dat onze gasten zo tevreden zijn, zelfs met de corona-maatregelen die we hebben moeten treffen. Deze nominatie geeft ons een boost voor een fantastisch 2021.

Afgelopen jaar

2020 begon voor de hele recreatiesector als een slecht jaar omdat het adagium was “blijf thuis”. Ook het sanitair was verplicht gesloten tot 15 juni. Maar vanaf het moment dat het sanitair weer open mocht, waren we volgeboekt tot de laatste dag van het seizoen. De kampeerders die bij ons kwamen waren echt op zoek waren naar ruimte en rust, zodat zij veilig konden kamperen op ruime kampeerplekken en veilig recreëren in een rustige, weidse omgeving. Dat een verblijf bij ons veel mensen goed is bevallen zagen we al aan de reserveringen voor 2021; veel gasten van 2020 hebben ook voor dit jaar weer geboekt. En ook de mond-tot-mond reclame aan de hand van de positieve ervaringen zorgt voor nieuwe toeloop op onze adults-only camping. Al deze positieve ervaringen worden nu ook nog eens bevestigd door de geweldige uitslag van deze verkiezing. We zijn verguld dat veel van onze gasten ons zo goed beoordeeld hebben in deze verkiezing en bedanken iedereen die gestemd heeft dan ook heel hartelijk!

Reserveer nu uw verblijf op de mooiste Charmecamping van Noord-Nederland