Mooiste Charmecamping van het jaar 2022

12 jan 2022 | Geen categorie

Mooiste Charmecamping 2022

De winnaars van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2022 zijn zojuist bekend gemaakt. Van de duizenden bij de ANWB aangesloten campings zijn wij verkozen tot ‘Mooiste Charmecamping van Nederland’!

De uitslag van de verkiezing

ANWB Verkiezing

Ieder jaar peilt de ANWB wat kampeerders waarderen in een camping. Afgelopen zomer beoordeelden ruim 26.000 Nederlandse kampeerders hun favoriete camping op onder andere de gastvrijheid, het sanitair en de prijs/kwaliteitverhouding. Dat geeft een goed beeld van de kwaliteit van het kamperen in coronatijd, waarin de Nederlandse campings extra vaak bezocht werden.

Mooiste Charmecamping

Wij zijn de winnaar geworden van de titel ‘de mooiste charmecamping in Nederland voor 2022’. Een charmecamping is een bijzonder sfeervolle camping op een idyllische plek, weg van het massatoerisme. De ANWB noemt De Drie Provinciën de gedroomde plek voor wie van écht rustig kamperen houdt.

Camping voor volwassenen

Dit komt natuurlijk omdat wij ons specifiek richten op volwassenen, zonder meereizende kinderen. Wij staan al vele jaren in de Top 3 van de mooiste ANWB Charmecampings door de positieve waardering van onze gasten. Een prachtige erkenning waar we onze gasten dankbaar voor zijn.

Eerder werden we al bekroond tot de Beste ANWB 50+ camping. Maar ook wie nog geen 50 is, recreëert hier heerlijk. Doordat er geen spelende kinderen op de camping zijn, is het hier écht rustig. Dat brengt een hele serene sfeer met zich mee. We zien dan ook vooral actieve rustzoekers op onze camping.

Weldadige rust op de camping
Schoon sanitair en douches met vloerverwarming

Waarom we tot winnaar zijn gekozen?

Het campingterrein is schitterend; parkachtig mooi met drie visvijvers. De kampeerplaatsen zijn royaal en het sanitair is brandschoon. Ook de ligging scoort hoog door het natuurgebied dat tegen de camping aan ligt, hier is het fantastisch wandelen. Fietsers maken prachtige tochten met de gratis fietsroutes die al klaarliggen. Tot slot roemen de echte levensgenieters ook de aanwezigheid van het goede restaurant met het gezellige terras.

Fantastisch recreëren en heerlijk eten!

Boost voor 2022

Wij, Ronald Boels en Brigitte Koninga van De Drie Provinciën, zijn trots en vereerd dat onze camping wederom zo goed gewaardeerd is. We zijn heel gelukkig dat onze gasten zo tevreden zijn, zij ervaren hier een veilig en vrij buitenleven. Deze award geeft ons een boost voor een fantastisch 2022. Wij bedanken iedereen heel hartelijk die op ons gestemd heeft!

Een prachtige bekroning

Reactie uit de publieksverkiezing:Deze camping verdient een kroon; alles klopt gewoon. Het warme welkom, het mooie terrein met waterpartijen, de ontzettend grote plaatsen en het schone sanitair. Volgend jaar gaan we weer!