De Drie Provinciën officieel genomineerd voor de titel ‘ANWB Camping van het jaar 2016’.

ANWB Camping van het jaar 2016 - logoCamping De Drie Provinciën is zojuist door de ANWB officieel genomineerd voor de titel ‘ANWB Camping van het jaar 2016’.  De camping dingt mee naar deze prestigieuze titel in de categorie “De mooiste camping die zich volledig of alleen in voor- en najaar richt op rustzoekers, de 50plus-campings”.

Enige kanshebber in Nederland

Gedurende de maand oktober publiceerde de ANWB op de website een longlist met campings die hoort bij de voorronde in de ANWB-verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’. De Nederlandse kampeerders hebben massaal gestemd op hun favoriete camping. Per categorie zijn vier campings overgebleven. Zojuist is bekend gemaakt dat Camping De Drie Provinciën één van de genomineerde bedrijven is, én de enige in Nederland!

viscampingWie wordt ANWB Camping van het Jaar?

De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een jury, bestaande uit ANWB-campingspecialisten én Nederlandse kampeerders. De winnaars worden op woensdag 13 januari 2016 publiekelijk bekend gemaakt op de Vakantiebeurs te Utrecht.

Fraaiste charme camping 2014

camping_vh_jaar_20141In 2014 kwam De Drie Provinciën al als winnaar uit de bus bij dezelfde ‘ANWB camping van het jaar’-verkiezing, toen in de categorie ‘fraaiste charme camping van Europa’. “In 2015 waren we ook genomineerd en eindigden we  bij de laatste vier in diezelfde categorie”, aldus Ronald Boels, eigenaar van de camping. “Maar toen heeft er uiteindelijk een andere charme camping gewonnen. We zijn natuurlijk ontzettend trots dat we wederom genomineerd zijn. Vooral omdat kampeerders massaal op ons hebben gestemd. We duimen dat we ons straks weer een heel jaar ‘Camping van het jaar’ mogen noemen”.

Terug