De Drie Provinciën Camping van het jaar 2019?

De strijd om de titel ‘Camping van het jaar 2019’ van de ANWB is losgebarsten. Stemt u op ons? Dan maakt u zelf kans op een gratis week kamperen of een heerlijk diner in ons restaurant!

ANWB verkiezing
Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’. Eerder bepaalde de vakjury de winnaar, maar dit jaar wordt de winnaar bepaald aan de hand van de beoordelingen door de gasten.  Heeft u een fijn verblijf bij ons gehad? Dan hopen we dat u op ons wilt stemmen!

De mooiste, groene camping
Er zijn 3 categorieën binnen de verkiezing ‘Camping van het jaar 2019’. Wij zijn een natuurcamping met een parkachtige aanleg en daarom denken wij een goede kanshebber te zijn in de categorie ‘De mooiste, groene camping’. Bij ons kampeert u immers daadwerkelijk te midden van de natuur!

Wilt u op ons stemmen?
Vindt u dat wij de titel ‘ Camping van het jaar 2019’ verdienen? Breng dan uw stem op Camping De Drie Provinciën uit in de categorie ‘mooiste groene camping’! Door het stemmen maakt u kans op een cheque van 50 euro, te besteden bij de ANWB. Stuurt u de bevestigingsmail van uw stem door naar info@dedrieprovincien.nl dan maakt u bovendien kans op een van de prijzen die wij zelf weggeven: een week gratis kamperen op onze natuurcamping of een gratis diner voor 2 personen in ons restaurant*.

KLIK HIER OM DIRECT TE STEMMEN!

Stemmen kan nog tot 24 september 2018. Alvast heel erg bedankt!

* Uit alle inzendingen worden tussen 24 en 30 september 2018 twee winnaars getrokken. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.  Beide prijzen zijn geldig voor 2 personen.