Mooiste ANWB charmecamping 2021

Op 13 januari 2021 zijn online de winnaars van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2021 bekend gemaakt. De ANWB heeft duizenden aangesloten campings en drie campings in Nederland zijn aan de hand van deze verkiezing benoemd tot mooiste Charmecampings. Wij zijn een van deze drie!

ANWB Verkiezing

Al dertig jaar organiseert ANWB Kamperen de ‘Camping van het Jaar’- verkiezing. Ieder jaar roept de ANWB campings in verschillende categorieën uit tot ‘Camping van het Jaar’. De winnaars worden bepaald aan de hand van beoordelingen door gasten. Een echte publiekwaardering dus. Gedurende afgelopen kampeerseizoen hebben bijna 25.000 Nederlandse kampeerders hun stem laten horen om hun favoriete camping te ondersteunen. De campings met de hoogste scores in de verschillende categorieën zijn genomineerd voor de awards. En op 13 januari 2021 is de uiteindelijke winnaar per categorie bekend gemaakt.

Top 3 mooiste charmecampings Nederland

De Drie Provinciën eindigde voor de 6e keer in de top 3 van de categorie ‘Mooiste Charmecamping van Nederland’ en is wederom de mooiste charmecamping van Noord-Nederland. Bij charmecampings gaat het vooral om idyllische plekken en de gastvrijheid. 

Kampeerders noemen camping De Drie Provinciën een oase van stilte, doordat er geen spelende kinderen zijn is de rust hier heel weldadig. De hartelijke sfeer op het parkachtige terrein wordt tevens zeer goed gewaardeerd door de volwassen kampeerders. Ook het goede restaurant is een veel genoemd pluspunt. De schitterende ligging midden in de groene schoonheid van het weidse Noorden maakt de camping de absolute favoriet voor fietsers en natuurliefhebbers.

Boost voor 2021

Wij, Ronald Boels en Brigitte Koninga van De Drie Provinciën, zijn trots en vereerd dat onze camping weer zo goed gewaardeerd is. Zeker na dit bijzondere jaar. We zijn heel gelukkig dat onze gasten zo tevreden zijn, zelfs met de corona-maatregelen die we hebben moeten treffen. Deze nominatie geeft ons een boost voor een fantastisch 2021.

Afgelopen jaar

2020 begon voor de hele recreatiesector als een slecht jaar omdat het adagium was “blijf thuis”. Ook het sanitair was verplicht gesloten tot 15 juni. Maar vanaf het moment dat het sanitair weer open mocht, waren we volgeboekt tot de laatste dag van het seizoen. De kampeerders die bij ons kwamen waren echt op zoek waren naar ruimte en rust, zodat zij veilig konden kamperen op ruime kampeerplekken en veilig recreëren in een rustige, weidse omgeving. Dat een verblijf bij ons veel mensen goed is bevallen zagen we al aan de reserveringen voor 2021; veel gasten van 2020 hebben ook voor dit jaar weer geboekt. En ook de mond-tot-mond reclame aan de hand van de positieve ervaringen zorgt voor nieuwe toeloop op onze adults-only camping. Al deze positieve ervaringen worden nu ook nog eens bevestigd door de geweldige uitslag van deze verkiezing. We zijn verguld dat veel van onze gasten ons zo goed beoordeeld hebben in deze verkiezing en bedanken iedereen die gestemd heeft dan ook heel hartelijk!

Reserveer nu uw verblijf op de mooiste Charmecamping van Noord-Nederland