Verkiezing Camping van het Jaar 2021

De ANWB-verkiezing Camping van het Jaar is er weer. En wij zijn uitgenodigd in de categorie ‘De mooiste charme-camping’.

Deze mooie titel slepen wij graag in de wacht!

Bent u graag bij De Drie Provincien en gunt u ons deze ultieme waardering te krijgen? Stem dan met de groene knop op ons in de categorie:

✔ De Mooiste Charmecamping

Stem op De Drie Provincien

                                         Hartelijk bedankt voor uw hulp!

Over de verkiezing

Ieder jaar roept de ANWB campings in verschillende categorieën uit tot ‘Camping van het Jaar’. De winnaars worden bepaald aan de hand van beoordelingen door gasten. De ANWB kijkt naar het aantal stemmen, maar ook naar de cijfers (10 sterren is het beste).

Camping De Drie Provincie zit jaarlijks in de Top 3 van de categorie ’mooiste charmecamping in Nederland’. We hopen dit jaar nummer 1 te worden en daarbij kunt u ons begunstigen met uw hoge waardering. Met uw stem geeft ons op 9 punten een rapportcijfer.

Kampeerders noemen camping De Drie Provinciën een oase van rust. Onze pluspunten zijn de kalmte en de gemoedelijkheid op en rond onze camping. Daarnaast is de ligging schitterend in het groen; een mooi vertrekpunt om heerlijk te fietsen en te wandelen. Ook het gemak van het restaurant en het schone sanitair wordt goed gewaardeerd.

Zeker dit jaar is het goed toeven in het Noorden; hier geniet u van de weidsheid en frisse lucht van Drenthe, Groningen en Friesland.

Meer informatie over deze verkiezing treft u op de ANWB-website: Verkiezing Camping van het Jaar 2021

Helpt u mee om deze verkiezing met ons te winnen?
Stem dan direct op De Drie Provincien

 Stem op De Drie Provincien