Beste 50+ camping van Nederland 2013

Senioren camping De Drie Provinciën (te Een West, Drenthe) is door de lezers van KCK en Nestor verkozen tot de beste camping van Nederland. Met behulp van een enquête zijn de lezers van de KCK en Nestor ondervraagd over hun kampeer-ervaringen. De hoofdvraag van dezen enquête was: “wat is de beste camping van Nederland en waarom?” Op 27 augustus 2013) werden de resultaten bekend gemaakt en bleek dat De Drie Provinciën de beste Nederlandse 50 plus camping is.

Recent kwam de Hoofdredacteur Kamperen van KCK / ANWB Ed Lodewijks nog zelf op De Drie Provinciën kijken om de uitslag van de enquête te controleren. Hij wilde met eigen ogen zien of wij ook naar maatstaven van de KCK/ ANWB een goede 50+ camping zijn. Bekijk hieronder het filmpje van hun bevindingen.

Vandaag (27 augustus 2013) mochten wij dus de prijs voor ‘Beste camping van het jaar’ in ontvangst nemen. Een grote eer!  RTV Drenthe was hier ook bij aanwezig en maakte een mooi filmpje van de uitreiking en de 50+ camping.

Wij zijn natuurlijk enorm blij en trots met deze blijk van waardering. De afgelopen jaren  hebben wij veel in de camping geïnvesteerd om aan te blijven sluiten bij de wensen van onze gasten. We hebben een derde natuurlijke visvijver aangelegd, extra kampeerplaatsen en een extra sanitairgebouw. Alle kampeerplaatsen zijn nu zeer ruim en bieden veel privacy door de lage en weelderige begroeiing. Wij hebben er bewust voor gekozen geen voorzieningen voor kinderen meer te bieden. Zo kunnen wij u rust op de camping garanderen.

Uit de enquête blijkt dat de gasten van De Drie Provinciën vooral het schone sanitair, de ruime kampeerplaatsen en het gezellige restaurant met goede keuken waarderen. En natuurlijk de unieke ligging van Camping De Drie Provinciën. Vanaf de senioren camping wandelt en fietst u letterlijk zo Groningen, Friesland en Drenthe in. De 50+ camping ligt direct aan het prachtig natuurgebied het Mandeveld (It Mandefjild); een gevarieerd natuurgebied met historische bezienswaardigheden.

Lees het hele artikel dat gepubliceerd is in de KCK: De Drie Provincien – KCK – September 2013

Blijf ons volgen!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, acties en aanbiedingen? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op Twitter of Facebook.