Rustige Camping Bakkeveen; De Drie Provinciën

Zoekt u een rustige camping Bakkeveen? Camping De Drie Provinciën ligt slechts 5 km buiten het gezellige Bakkeveen. Precies op het 3-provinciënpunt van Groningen, Friesland en Drenthe.

Geniet van rust, stilte en natuur

camping Bakkeveen, natuurgebied MandeveldDe Drie Provinciën ligt direct aan het schitterende natuurreservaat “Het Mandeveld” waar u heerlijk wandelt temidden van bos, heide, weilanden en zandverstuivingen. Ook fietsers komen hier goed aan hun trekken, want er zijn tal van mooie routes te maken door de vele bossen, over het platteland en langs de levendige brinkdorpen zoals Bakkeveen, Roden en Norg.

Kamperen aan de rand van Bakkeveen

Veel van onze gasten vinden het een heerlijke ochtendwandeling; door de prachtige natuur verse broodjes en een krantje halen in Bakkeveen. Hier kunt u ook terecht voor uw dagelijks boodschappen, het toeristisch informatiepunt, restaurantjes en cafés.
Direct naast camping De Drie Provinciën vindt u  ons eigen restaurant met terras, waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een koud biertje, een uitgebreide lunch of een gezellig diner.

Bekijk de faciliteiten van onze camping (waaronder drie natuurlijke visvijvers!) of reserveer direct uw verblijf!