Camping in Drenthe, nabij Bakkeveen

Kamperen in Drenthe; rust, stilte, natuur en fietsen!

De Drie Provinciën is een relatief kleinschalige camping in Drenthe, op een parkachtig terrein. Een heerlijk ontspannen plek om te genieten van weldadige rust in een volkomen ontspannen sfeer. Hier kampeert u daadwerkelijk temidden van de natuur. Bij ons is de rust gegarandeerd; wij hebben bijvoorbeeld geen faciliteiten voor kinderen.

Nominaties & prijzen voor onze camping

Bekijk ook de film van Camping De Drie Provinciën:

Ruime kampeerplaatsen, goed sanitair

De kampeerplekken zijn zeer ruim en bieden veel privacy door de lage en weelderige begroeiing. De drie natuurlijke visvijvers brengen een prachtige sfeer met zich mee. Vanaf uw ‘kampeerplaats met uitzicht’ heeft u altijd prachtig uitzicht, over de mooi aangelegde camping of over het water. Lees meer over onze faciliteiten.

Sfeervol restaurant met terras en goede keuken

Naast de camping treft u een heerlijk restaurant met terras, waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een koud biertje, een uitgebreide lunch of een gezellig diner.

Uniek mooie omgeving

Door de gunstige ligging van Camping De Drie Provinciën, namelijk precies op de grens van Drenthe, Groningen en Friesland, kunt u kamperen in Drenthe maar ook leuke uitstapjes maken naar Groningen en Friesland.

De camping ligt vlakbij het gezellige dorp Bakkeveen, hier kunt u o.a. terecht voor uw boodschappen.

De camping in Drenthe ligt direct aan het schitterende natuurreservaat “Het Mandeveld” waar u heerlijk wandelt temidden van bos, heide en zandverstuivingen. Ook fietsers komen hier goed aan hun trekken want er zijn tal van mooie routes te maken door de vele bossen, over het platteland en langs de levendige brinkdorpen zoals Roden en Norg.

Wij heten u van harte welkom op Camping De Drie Provinciën!

Reserveer direct uw kampeerplaats in Drenthe!