Rust en ruimte
Levensgenieters
Zonder kinderen

Adult only camping: kamperen zonder kinderen

Genieten van de rust en ruimte op de camping voor volwassen levensgenieters

Only adults geeft rust

Onze camping is specifiek gericht op volwassenen die kamperen zonder kinderen. We hebben geen kinder-faciliteiten waardoor het enige wat u hoort de fluitende vogeltjes zijn.

Door het kindvrij kamperen op onze ‘adults-only’ camping is de rust gegarandeerd.

Geniet van een ontspannen kampeervakantie in Drenthe. En ondek direct Groningen en Friesland.

Het filmpje hieronder geeft u een indruk van onze camping.

 

 

Prijswinnende camping charmecampingvan het jaar De Drie Provinciën

Lekker ontspannen in de natuur

Onze camping is de gedroomde plek om rustig te recreëren in een heerlijke omgeving.

Zodra u wakker wordt, ziet u de schitterende natuur; de camping is parkachtig mooi met drie visvijvers.

Op en rond de camping is het ronduit idyllisch mooi. De omgeving nodigt u uit om te fietsen, wandelen of pittoreske dorpjes bezoeken.

De kers op de taart is het goede restaurant dat bij de camping hoort. Deze camping is echt een kadootje voor volwassenen die tijd voor zichzelf maken.

Prijswinnende camping charmecampingvan het jaar De Drie Provinciën

Charmecamping in vogelvlucht

De droomplek voor wie van écht rustig kamperen houdt

Oase van rust; plek om te genieten

De Drie Provinciën is een pareltje voor wie wil kamperen zonder gejoel van kinderen. De camping ligt bijzonder rustig tegen tussen bos en weilanden. Heerlijk stil.

Het kampeerterrein is ruim opgezet met drie mooie vijvers. De kampeerplaatsen zijn royaal en beschut met struiken voor uw privacy.

De omgeving is weids en ideaal voor heerlijke wandel- en fietstochten.

 

Prijswinnende camping

Mooiste charmecamping van Nederland

We zijn de camping voor de volleerde kampeerder. Ieder jaar worden we geroemd door de ANWB, KCK en de ACSI om onze mooie en goed verzorgde camping. Al jaren zijn de de mooiste camping voor rustzoekers.

De ANWB heeft ons verkozen tot Mooiste Charmecamping van Nederland en de ACSI genomineerd als camping met het beste restaurant.

50 plus camping

Vroeger trok de rust vooral senioren. In 2013 zijn wij dan ook uitgeroepen tot beste 50-plus camping. Tegenwoordig ontvangen we ook steeds meer jongere koppels en alleenstaanden die de drukte ontvluchten.

Onze kindvrije camping is de plek om nieuwe energie op te doen. Even rust aan het hoofd, lekker ontprikkelen in de natuur.

We zeggen nu dat we ons richten op de volwassen levensgenieters die kamperen zonder meereizende kinderen. Waarbij de (klein) kinderen uiteraard welkom zijn voor een bezoek op de camping. Dan is het gezellig om met heel de familie uiteten te gaan in ons eigen restaurant.

Camping met beste restaurant

Voor de echte levensgenieters zit vooraan de camping een goed restaurant. Met een gezellig terras waar we heerlijke speciaalbieren schenken van onze lokale brouwer.

Ondek zelf waarom wij zo geliefd zijn: kom kamperen!

Ervaringen