Oase van rust
50+ camping

Rustige camping bij Bakkeveen

Zoekt u een rustige camping in Bakkeveen? Camping De Drie Provinciën ligt slechts 5 km buiten het gezellige Bakkeveen, direct in de natuur!

Camping voor volwassenen bij Bakkeveen

Camping De Drie Provinciën ligt net buiten het gezellige Bakkeveen, midden in de natuur. Een heerlijke plek voor rustzoekers en het ideale startpunt voor fietsers en wandelaars.

Echt een uniek mooie camping, onze camping staat niet voor niets jaarlijks in de top 3 van de mooiste ANWB Charmecampings.

Prijswinnende camping charmecampingvan het jaar De Drie Provinciën

Geniet van rust, stilte en natuur

Charmecamping De Drie Provinciën ligt midden in de prachtige natuur van Groningen, Friesland en Drenthe.

Vanaf camping en het restaurant stapt u direct het bos in.  Onze voortuin is het schitterende natuurreservaat “Het Mandeveld” bij Bakkeveen. Hier is het heerlijk wandelen temidden van bos, heide, weilanden en zandverstuivingen.

Ook fietsers komen hier goed aan hun trekken, want er zijn tal van mooie routes te maken door de vele bossen, door het coulissenlandschap en langs de levendige brinkdorpen zoals Bakkeveen, Roden en Norg.

Prijswinnende camping charmecampingvan het jaar De Drie Provinciën

Kamperen aan de rand van Bakkeveen

Onze gasten vinden het een heerlijk; de stilte en visvijvers op de camping en de levendigheid op loopafstand (maar wel buiten het gehoor).  Een wandeling door de prachtige natuur naar Bakkeveen is een geliefde route, om daar wat te drinken en dan weer terug naar de rust.

In het levendige Bakkeveen treft u ook het toeristisch informatiepunt (voorheen de VVV), een snackbar en café.

Direct naast camping De Drie Provinciën vindt u ons eigen restaurant met terras, voor koffie met appeltaart, een koud biertje, een uitgebreide lunch of een gezellig diner.

Camping voor rustzoekers

N

Hier kampeert u daadwerkelijk midden in de natuur.

N

Bij ons is de rust gegarandeerd; wij hebben bijvoorbeeld geen faciliteiten voor kinderen.

N

Zijn de kampeerplekken ruim en is het sanitair brandschoon.

N

Hier kunt u eindeloos fietsen, wandelen en vissen.