Fraaiste Nederlandse Charme Camping 2014

ANWB Verkiezing: Camping van het jaar 2014

De ANWB heeft ook voor het jaar 2014 de Camping van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Op basis van nominaties van ANWB-leden, lezers van het ANWB-maandblad Kampeer & Caravan Kampioen en de ANWB Campinggidsen worden in vier verschillende categorieën campings genomineerd. Een deskundige jury van de ANWB kiest per categorie uit vier genomineerde campings de winnaar.

Feestelijke uitreiking tijdens het ANWB Camping Gala

Op 14 januari 2014 werd het ANWB Camping Gala in Utrecht gehouden. Daar werden ook de winnaars bekend gemaakt van de titel ‘beste camping 2014′ in vier verschillende categorieën.

Fraaiste Charme Camping 2014

In de categorie ´Fraaiste Charme Camping` waren vier campings genomineerd. Camping De Drie Provinciën in Een West (Drenthe) was als enige Nederlandse camping genomineerd.

Lees meer over onze charmecamping

Wat is een charme camping?

Op een Charme camping kampeert men volgens de ANWB op de mooiste en meest idyllische plekken in Europa. Deze campings blinken uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Ze liggen op een bijzondere plek, bijvoorbeeld tussen de bergen of in de buurt van een rustig beekje. Daarnaast zijn de Charme campings niet te groot en niet te klein, het aantal standplaatsen varieert van 25 tot rond de 200.

Charme Camping De Drie Provinciën

De familie Boels, eigenaar van de charme camping aan de rand van Bakkeveen, is natuurlijk enorm blij en trots met deze mooie titel. Ronald Boels: Het is een enorme eer om te kunnen zeggen dat we één van de vier Fraaiste Charme Campings van Europa zijn. Aangezien we de enige genomineerde camping in Nederland zijn kunnen we ook met trots zeggen dat we de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014 zijn! We willen alle mensen die op ons hebben gestemd hier dan ook hartelijk voor bedanken.

Opnieuw in de prijzen

In september 2013 werd De Drie Provinciën door de lezers van KCK en Nestor ook al verkozen tot de beste 50+ camping van Nederland vanwege de unieke ligging, het schone sanitair, de ruime kampeerplaatsen en het gezellige restaurant met goede keuken.