ANWB Charme Camping

camping zonder kinderenOp Camping De Drie Provinciën vindt u geen zwemparadijs of uitbundige animatie. Wij hebben zelfs helemaal geen faciliteiten voor kinderen, wij richten ons volledig op volwassenen. Wij zijn namelijk een echte charme camping met gegarandeerde rust, ruimte en gastvrijheid in een prachtige omgeving.

Bekroonde Charme Camping

Dit jaar zijn we genomineerd voor de ‘Camping van het jaar 2020‘ award van ANWB Kamperen in de categorie ‘mooiste charmecamping’.  We eindigden in de Top 3 én als mooiste van het Noorden van Nederland! In 2014 zijn wij deze verkiezing gewonnen en zijn we door de ANWB verkozen tot de de fraaiste Charme Camping van Nederland. Lees meer over deze verkiezing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat vindt u wel op onze charmecamping?

Een heerlijk ontspannen plek om te genieten van weldadige rust in een volkomen ontspannen sfeer. Ideaal als u wilt vissen in een van de drie natuurlijk visvijvers, prachtige wandel- of fietstochten maken door de drie noordelijke provincies of vooral lekker uitrusten in de natuur. Het sanitair is dichtbij en zeer schoon! Heeft u geen zin om te koken? Schuif dan aan in ons sfeervolle kwaliteitsrestaurant.

Lees meer over onze rustige camping in Drenthe

Wat is een charme camping volgens de ANWB?

Op een Charme camping kampeert men volgens de ANWB op de mooiste en meest idyllische plekken in Europa. Deze campings blinken uit in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Ze liggen op een bijzondere plek, bijvoorbeeld tussen de bergen of in de buurt van een rustig beekje. Daarnaast zijn de Charme campings niet te groot en niet te klein.

Reserveer nu uw kampeerplaats

park camping