Onze club

KGC

Karaktervolle Groene Campings

KCG

Campings met kwaliteit en gastvrijheid

We zijn trots om bij de KGC aangesloten te zijn want als KGC staan we samen voor fijne vakanties. Bij ons strijkt u op een mooi plekje neer met uw tent, caravan of camper.

’s Morgens de geluiden horen van de ontwakende natuur, overdag er op uit met de fiets en ’s avonds genieten van de rust en natuur op de camping.

Wilt u ook zo van uw vakantie en vrije tijd genieten? Dat kan gewoon in Nederland, op de campings van de Karaktervolle Groene Campings.

Fietsvakantie in Nederland

Bij de KGC is juni fietsmaand.

Bij De Drie Provincien is het altijd fietsmaand en het hele seizoen de mooiste fietsroutes. U vindt ze op de pagina over fietsen vanuit De Drie Provincien.

Tip: Bekijk ook 3 PROVINCIËN FIETS-3-DAAGSE vanuit Bakkeveen. Voor uitgezette tochten door Friesland, Drenthe en Groningen.

Waarom een natuurcamping van KGC?

Elke KGC-aangesloten camping kenmerkt zich door prima sanitaire voorzieningen, kleinschaligheid en een prachtige ligging.

KGC-campings zijn verspreid door het hele land rondom de meest prachtige natuurgebieden. U geniet hier van verrassende fiets- en wandelroutes.

Nederland heeft namelijk zoveel moois te bieden! 

Bezoek meerdere KGC-campings

Op elke KGC-camping die u bezoekt, kunt u vanaf 4 overnachtingen een KGC-sticker vragen. De stickers worden uitgegeven u bij aankomst en zolang de voorraad strekt.

Bij inlevering van uw spaarkaart met 5 verschillende stickers krijgt €25,- korting op uw verblijf bij de zesde KGC-camping die u bezoekt.

 Stickers worden niet nagezonden.

Sfeervol restaurant De Drie Provinciën streekgerechten Drenthe Groningen Friesland

Kamperen en fietsen

Zin om al fietsend Groningen, Friesland en Drenthe te ontdekken?

Reserveer dan bij De Drie Provinciën!