Natuurcamping in Drenthe

Natuurcamping met veel rust en ruimte

Camping De Drie Provinciën is een echte natuurcamping. Een heerlijk ontspannen plek om te genieten van weldadige rust in een volkomen ontspannen sfeer. U leeft hier daadwerkelijk middenin de natuur. Reeën zijn veel geziene gasten, net als fazanten, hazen, konijnen en een veelvoud aan vrolijk fluitende vogelsoorten.

Kamperen midden in de natuur

Vanaf uw kampeerplaats heeft u altijd prachtig uitzicht over ons parkachtige terrein. De drie natuurlijke visvijvers brengen een fijne sfeer met zich mee. Of u nu een fanatiek visser bent of niet, het is heerlijk om bij het water te zitten en te genieten.

Met goede faciliteiten

De kampeerplekken zijn zeer ruim en bieden veel privacy door de lage en weelderige begroeiing. Natuurlijk bieden wij u kwalitatief hoogwaardig en schoon sanitair. Dat maakt onze natuurcamping ook heel comfortabel! Bekijk ook onze andere faciliteiten.

Wij zijn een echte 50+ camping / seniorencamping. Wij hebben geen faciliteiten voor kinderen.

Uniek natuurlijke omgeving, nabij Bakkeveen

De natuurcamping ligt direct aan het schitterende natuurreservaat “Het Mandeveld” waar u heerlijk wandelt temidden van bos, heide en zandverstuivingen. Ook fietsers komen hier goed aan hun trekken want er zijn tal van mooie routes te maken door de vele bossen, over het platteland en langs de levendige brinkdorpen zoals Roden en Norg.

Centrale ligging Drenthe, Friesland en Groningen

Door de centrale ligging is onze natuurcamping het ideale vertrekpunt voor mooie fietstochten, wandeling en vele andere uitstapjes in de drie provinciën Groningen, Friesland en Drenthe. Lees meer over onze omgeving.

Reserveer direct uw kampeerplaats in Drenthe!