Nieuws

Voordelig nazomeren!

In september voordelig nazomeren op Camping De Drie Provinciën kan met uw ACSI-kaart of kies voor een maandarrangement!

Camping De Drie provincien, Camping Drenthe, kleinMaandkamperen
De hele maand september kamperen op De Drie Provinciën voor € 299,-  Voor € 50,00 extra reserveert u een plaats aan het water. Dit is op basis van 2 personen (persoonsgebonden), 1 caravan, 1 auto, elektra en toeristenbelasting. De maandarrangementen zijn op basis van beschikbaarheid en geldig voor de volgende plaatsen: 1 t/m 12, 29 t/m 46, 95 t/m 106.

Reserveer direct uw maandplaats!


ACSI kortingskaart en ANWB Campingkey

Vanaf 27-8 t/m 30/9 is uw ACSI kortingskaart of ANWB-campingkey weer geldig op natuurcamping De Drie Provinciën. Zo kampeert u extra voordelig op de ‘mooiste 50+ camping van Nederland’.  Wilt u zeker zijn van een kampeerplaats, neem dan voor aankomst even contact met ons op!

Rustig kamperen in de zomervakantie? Dat kan!

U wilt kamperen in de zomervakantie op een rustige camping? Dat kan op camping De Drie Provinciën. Bij ons is het namelijk ook in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig.

kamperen in juli op rustige camping

Hoe dat kan? Onze kampeerplaatsen zijn allemaal bijzonder ruim van opzet en vrij gelegen. Daarbij komt dat wij geen faciliteiten hebben voor kinderen. Dus geen speeltoestellen, zwembad of luidruchtig vermaak. Ook al zijn alle kampeerplaatsen op onze camping bezet, dan nog heerst er een weldadige rust en een zeer ontspannen sfeer. Geen overvolle camping maar een gemoedelijk park met maximale privacy voor iedereen. Voor een heerlijke rustige vakantie kunt u ook in de zomervakantie bij ons terecht.

Relaxen op Camping De Drie Provincien

Onze camping heeft zeer goede sanitaire voorzieningen. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot de Mooiste 50+ camping van Nederland, de beste 50+camping van Nederland en één van de vier Fraaiste Charme Campings van Europa.

Kamperen in de zomervakantie is extra leuk door de vele activiteiten die er in de omgeving worden georganiseerd. En natuurlijk kunt u altijd prachtig wandelen en fietsen in de natuur of vissen in een van onze drie natuurlijke visvijvers. Wilt u even lekker ontspannen? Ga op het terras zitten en geniet van een heerlijk drankje of een smaakvolle maaltijd uit ons kwaliteitsrestaurant!

Wilt u ook rustig kamperen in de zomervakantie? Bekijk dan onze tarieven of reserveer direct uw kampeerplaats.

Bekijk ook onze maandaanbieding voor juli en augustus!

Wandelaars in Drenthe

Restaurant open van woensdag t/m zondag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOns restaurant is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur, overige dagen in overleg.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gezellige en smaakvolle onderbreking van uw fietstocht of wandeltocht. In de vorm van een lunch, kopje koffie, thee of een lekker koud biertje op het terras. ‘s avonds serveren wij een goed en betaalbaar diner. U bent van harte welkom.

Lees meer over het restaurant.

Leuke tips voor kampeerseizoen 2018

Vanaf onze locatie kunt u letterlijk alle kanten op om Groningen, Friesland en Drenthe te verkennen.  Natuurlijk kunt u eindeloos wandelen en fietsen in de prachtige, afwisselende natuur, maar er zijn ook tal van al van landhuizen (borgen), galeries en musea om te bezoeken.

Regelmatig worden er in onze omgeving ook evenementen en activiteiten georganiseerd. Wij maakten een overzicht van leuke evenementen en activiteiten die u tijdens kampeerseizoen 2018 niet wilt missen! Van Leeuwarden Culturele Hoofdstad tot wandeltochten, fietsevenementen en bijzondere tijdelijke tentoonstellingen.

Bekijk de agenda

« Pagina 1, 2, 3, 4 »