Nieuws

Uit eten met Kerst 2019

Uit eten met kerst bij Restaurant De Drie Provinciën? Dan verzekert u zich van een ontspannen en smaakvolle Kerst! Ook dit jaar is Restaurant De Drie Provinciën beide kerstdagen geopend (op reservering) en serveren wij een heerlijk kerstdiner in ons gezellige lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Uit eten met Kerst 2019

Horeca Vacatures

Of gasten ons nu bezoeken voor het restaurant, de natuurcamping of beide, ze zijn even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Lijkt het je leuk om in deze ontspannen en plezierige omgeving te werken en bij te dragen aan de gastvrije, professionele sfeer lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Horeca Vacatures

Fotowedstrijd

Doe mee met onze fotowedstrijd en win een gratis weekend kamperen of een lekkere lunch voor 2 personen! Het thema voor 2019 is: Genieten op de 50+ camping Denk bijvoorbeeld aan vissen rond de vijvers, fietsen of wandelen, gezellig eten (in het restaurant of op de lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Fotowedstrijd

Volop media aandacht voor De Drie Provinciën

Camping De Drie Provinciën is recent regelmatig in de media verschenen. Het zijn leuke artikelen geworden die een goede indruk geven van de camping. We hebben voor u een overzicht van de verschillende artikelen gemaakt. Bekijk de artikelen Lees meer nieuws

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Volop media aandacht voor De Drie Provinciën

Seizoenplaats in Drenthe

Nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar voor 2020!  Kom een seizoen lang onbeperkt genieten in Drenthe van uw eigen seizoenplaats. Maar één keer opbouwen en van april t/m september plezier! Maar ook alleen het voorseizoen, hoogseizoen of een maandarrangement behoort tot de mogelijkheden. lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Seizoenplaats in Drenthe

De Drie Provinciën Camping van het jaar 2020?

Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’. Onze wens is om deze verkiezing te winnen in 2020 in de categorie ‘mooiste charmecamping’!  Over de verkiezing De winnaar van de verkiezing wordt bepaald aan de hand van beoordelingen door lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor De Drie Provinciën Camping van het jaar 2020?

Noorderland: Grenzeloos genieten

In het tijdschrift Noorderland gaat het nummer van juli 2019 over ‘grenzeloos genieten’. De journalist bezocht in het kader van dat thema ook De Drie Provinciën: immers uniek gelegen op het punt waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe elkaar raken, lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Noorderland: Grenzeloos genieten

Max Magazine: ‘Zo leuk is het op de seniorencamping’

MAX Magazine kwam in juni 2019 bij ons op de camping en sprak met een aantal van onze gasten. De journalist had onze camping uitgezocht als voorbeeld van hoe ouderen genieten op de camping. De journalist interviewden een aantal gasten van onze lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Max Magazine: ‘Zo leuk is het op de seniorencamping’

3 Provinciën Fiets-3-daagse 24 t/m 26 juni 2020

Kom 6 dagen ‘het noorden proeven’ en doe mee aan de 3Provinciën Fiets3daagse! 3Provinciën Fiets3daagse! Rond Bakkeveen vindt van 24 juni t/m 26 juni 2020 de 3Provinciën Fiets3daagse plaats. Ontdek het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen. Elke lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 3 Provinciën Fiets-3-daagse 24 t/m 26 juni 2020

De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!

Goed nieuws! Wij zijn wederom genomineerd voor de ‘Camping van het jaar’-award van ANWB Kamperen. Ditmaal in de categorie ‘De mooiste,  groene camping’.   De mooiste, groene camping Deze nominatie is voortgekomen uit een publieksronde, waarbij gasten hun stem uit lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!