Nieuws

Seizoenplaats in Drenthe

Nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar voor 2020!  Kom een seizoen lang onbeperkt genieten in Drenthe van uw eigen seizoenplaats. Maar één keer opbouwen en van april t/m september plezier! Maar ook alleen het voorseizoen, hoogseizoen of een maandarrangement behoort tot de mogelijkheden. lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Seizoenplaats in Drenthe

De Drie Provinciën Camping van het jaar 2020?

Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’. Onze wens is om deze verkiezing te winnen in de categorie ‘mooiste charmecamping’! Wij zijn ervan overtuigd dat het moet lukken met uw steun. Helpt u mee door ons hoog lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor De Drie Provinciën Camping van het jaar 2020?

Voordelig nazomeren!

In september voordelig nazomeren op Camping De Drie Provinciën kan met uw ACSI-kaart of kies voor een maandarrangement! Maandkamperen De hele maand september kamperen op De Drie Provinciën voor € 299,-  Voor € 50,00 extra reserveert u een uitzichtplaats aan het lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Voordelig nazomeren!

Noorderland: Grenzeloos genieten

In het tijdschrift Noorderland gaat het nummer van juli 2019 over ‘grenzeloos genieten’. De journalist bezocht in het kader van dat thema ook De Drie Provinciën: immers uniek gelegen op het punt waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe elkaar raken, lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Noorderland: Grenzeloos genieten

Max Magazine: ‘Zo leuk is het op de seniorencamping’

MAX Magazine kwam in juni 2019 bij ons op de camping en sprak met een aantal van onze gasten. De journalist had onze camping uitgezocht als voorbeeld van hoe ouderen genieten op de camping. De journalist interviewden een aantal gasten van onze lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Max Magazine: ‘Zo leuk is het op de seniorencamping’

Rustig kamperen in de zomervakantie? Dat kan!

U wilt kamperen in de zomervakantie op een rustige camping? Dat kan op camping De Drie Provinciën. Bij ons is het namelijk ook in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig. Hoe dat kan? Onze kampeerplaatsen zijn allemaal bijzonder lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Rustig kamperen in de zomervakantie? Dat kan!

Asperges eten!

Het is weer tijd voor asperges! Wij hebben verschillende gerechten op de menukaart met asperges zoals aspergesoep of een heerlijke lentequiche met asperge. De asperges worden lokaal verkregen, een echt streekproduct dus. Kom asperges eten en proef het voorjaar! Reserveer direct uw tafel. lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Asperges eten!

3 Provinciën Fiets-3-daagse 26 t/m 28 juni 2019

Kom 6 dagen ‘het noorden proeven’ en doe mee aan de 3Provinciën Fiets3daagse! 3Provinciën Fiets3daagse! Rond Bakkeveen vindt van 26 juni t/m 28 juni 2019 de 3Provinciën Fiets3daagse plaats. Ontdek het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen. Elke lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 3 Provinciën Fiets-3-daagse 26 t/m 28 juni 2019

De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!

Goed nieuws! Wij zijn wederom genomineerd voor de ‘Camping van het jaar’-award van ANWB Kamperen. Ditmaal in de categorie ‘De mooiste,  groene camping’.   De mooiste, groene camping Deze nominatie is voortgekomen uit een publieksronde, waarbij gasten hun stem uit lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!

Evenementen en activiteiten kampeerseizoen 2019

Vanaf onze locatie kunt u letterlijk alle kanten op om Groningen, Friesland en Drenthe te verkennen.  Natuurlijk kunt u eindeloos wandelen en fietsen in de prachtige, afwisselende natuur, maar er zijn ook tal van al van landhuizen (borgen), galeries en musea lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Evenementen en activiteiten kampeerseizoen 2019