Nieuws

ANWB Camping Gala op 14 januari 2014

Op 14 januari 2014 wordt het ANWB Camping Gala gehouden. Dan worden ook de winnaars bekend gemaakt van de titel ‘beste camping 2014’ in vier verschillende categorieën.

Camping De Drie Provinciën is genomineerd voor de prijs: Fraaiste Charme Camping van Europa 2014

Dus nog heel even en dan weten we of we de prestigieuze prijs gewonnen hebben! Duimt u mee?

 

Nominatie ‘Charme-camping van het jaar 2014’!

Wij ontvingen 16 oktober j.l. fantastisch nieuws van de ANWB!ANWB, camping van het jaar, 2014, charmecamping, kleine camping

“De ANWB heeft ook voor het jaar 2014 de Camping van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Op basis van nominaties van ANWB-leden, lezers van het ANWB-maandblad Kampeer & Caravan Kampioen en de ANWB Campinggidsen worden in vier verschillende categorieën campings genomineerd. Een deskundige jury van de ANWB kiest per categorie uit vier genomineerde campings de winnaar.

Van harte gefeliciteerd! Uw camping is genomineerd in de CATEGORIE De fraaiste, kleine (charme)camping. 

Samen met drie collega-campings in Europa dingt u mee om in deze categorie ‘Camping van het Jaar 2014’ te worden. Tijdens het ANWB Campinggala op 14 januari 2014 wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.”

Het blijft dus nog even spannend, maar we zijn erg blij met en trots op deze nominatie! Op naar 14 januari!

 

Nieuwe menukaart in restaurant!

herfstDe herfst komt eraan en brengt ons weer heerlijke nieuwe ingrediënten. Tijd dus voor een nieuwe menukaart in het restaurant. Vanaf vrijdag 11 oktober kunt u van de nieuwe kaart komen proeven!

Graag tot ziens!

 

Op naar de 50PlusBeurs!

Van 17 t/m 21 september a.s. is de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Op uitnodiging van KCK/ANWB zijn wij hier ook bij! U vindt ons dus in de stand van de KCK/ANWB. Bent u ook op de beurs, kom gerust even langs. Graag tot ziens!

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5»