Nieuws

Leuke tips voor kampeerseizoen 2018

Vanaf onze locatie kunt u letterlijk alle kanten op om Groningen, Friesland en Drenthe te verkennen.  Natuurlijk kunt u eindeloos wandelen en fietsen in de prachtige, afwisselende natuur, maar er zijn ook tal van al van landhuizen (borgen), galeries en musea om te bezoeken.

Regelmatig worden er in onze omgeving ook evenementen en activiteiten georganiseerd. Wij maakten een overzicht van leuke evenementen en activiteiten die u tijdens kampeerseizoen 2018 niet wilt missen! Van Leeuwarden Culturele Hoofdstad tot wandeltochten, fietsevenementen en bijzondere tijdelijke tentoonstellingen.

Bekijk de agenda

3 sterren ANWB Camping

De ANWB heeft onze camping gewaardeerd met 3 sterren (van de maximaal 5 sterren). Deze kwalificatie betekent dat we tot de betere campings van Europa behoren.

Voor deze waardering wordt gekeken naar de kwaliteit en kwantiteit van de voorzieningen van de camping.

 

Seizoenplaats in Drenthe

Een seizoen lang onbeperkt genieten in Drenthe van uw eigen seizoenplaats. Maar één keer opbouwen en dan heeft u  hier van april t/m september plezier van! Maar ook alleen het voorseizoen, hoogseizoen of een maandarrangement behoort tot de mogelijkheden.

Een heel seizoen genieten

U verblijft op ‘de mooiste 50+ camping van Nederland‘: onze rustige camping temidden van natuur. Vanaf de camping maakt u prachtige fietstochten en wandeltochten  door het naast de camping gelegen natuurgebied met heide, bossen en zandvlakten. Of maak gezellige uitstapjes in Groningen, Friesland en Drenthe. Camping De Drie Provinciën ligt namelijk, zoals onze naam al zegt, precies op de grens van de de drie noordelijke provincies. Door deze gunstige ligging hoeft u zich het hele seizoen niet te vervelen!

Ruime seizoenplaatsen

Op de camping kampeert u op ruime seizoenplaatsen, veelal met uitzicht over de drie natuurlijke visvijvers.  Het moderne en schone sanitair is altijd dichtbij. Lees meer over onze faciliteiten.

Seizoenplaats reserveren

Natuurlijk bent u van harte welkom om onze camping te komen bekijken en (in overleg) een mooie seizoenplaats uit te kiezen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk de tarieven van de seizoenplaatsen.

Natuurlijk kunt u ook direct een seizoenplaats reserveren.

 

Wintergasten van de camping

De laatste campinggasten van dit jaar zijn vertrokken. Na een druk seizoen komt de natuur tot rust. De camping wordt meteen overgenomen door onze wintergasten; zoals eenden, reeën en hazen. Onze natuurcamping is nu een prachtig natuurgebied…

« Pagina 1, 2, 3, 4, 5»