Nieuws

Noorderland: Grenzeloos genieten

In het tijdschrift Noorderland gaat het nummer van juli 2019 over ‘grenzeloos genieten’. De journalist bezocht in het kader van dat thema ook De Drie Provinciën: immers uniek gelegen op het punt waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe elkaar raken, lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Noorderland: Grenzeloos genieten

Max Magazine: ‘Zo leuk is het op de seniorencamping’

MAX Magazine kwam in juni 2019 bij ons op de camping en sprak met een aantal van onze gasten. De journalist had onze camping uitgezocht als voorbeeld van hoe ouderen genieten op de camping. De journalist interviewden een aantal gasten van onze lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Max Magazine: ‘Zo leuk is het op de seniorencamping’

De Drie Provinciën Camping van het jaar 2020?

Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’. Onze wens is om deze verkiezing te winnen in de categorie ‘mooiste charmecamping’! Wij zijn ervan overtuigd dat het moet lukken met uw steun. Helpt u mee door ons hoog lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor De Drie Provinciën Camping van het jaar 2020?

Rustig kamperen in de zomervakantie? Dat kan!

U wilt kamperen in de zomervakantie op een rustige camping? Dat kan op camping De Drie Provinciën. Bij ons is het namelijk ook in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig. Hoe dat kan? Onze kampeerplaatsen zijn allemaal bijzonder lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Rustig kamperen in de zomervakantie? Dat kan!

Drentse Fiets4Daagse

Van 16 t/m 19 juli 2019 wordt de Drentse Fiets4Daagse weer gereden. De Drentse Fiets4Daagse is een jaarlijks terugkerend evenement. Vier dagen prachtige tochten fietsen; van 30, 40 of 60 kilometer. Maar onderweg ook tijd voor een leuke bezienswaardigheid of een lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Drentse Fiets4Daagse

Juni is fietsmaand!

Juni leent zich over het algemeen perfect voor een korte of lange fietsvakantie in Nederland. Verblijft u in de betreffende maand drie dagen of langer op onze natuurcamping, dan ontvangt u een fietsroute-bewaarmap met mooie fietsroutes in de omgeving van lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Juni is fietsmaand!

Asperges eten!

Het is weer tijd voor asperges! Wij hebben verschillende gerechten op de menukaart met asperges zoals aspergesoep of een heerlijke lentequiche met asperge. De asperges worden lokaal verkregen, een echt streekproduct dus. Kom asperges eten en proef het voorjaar! Reserveer direct uw tafel. lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Asperges eten!

3 Provinciën Fiets-3-daagse 26 t/m 28 juni 2019

Kom 6 dagen ‘het noorden proeven’ en doe mee aan de 3Provinciën Fiets3daagse! 3Provinciën Fiets3daagse! Rond Bakkeveen vindt van 26 juni t/m 28 juni 2019 de 3Provinciën Fiets3daagse plaats. Ontdek het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen. Elke lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 3 Provinciën Fiets-3-daagse 26 t/m 28 juni 2019

Restaurant open van woensdag t/m zondag

Ons restaurant is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur, overige dagen in overleg. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gezellige en smaakvolle onderbreking van uw fietstocht of wandeltocht. In de vorm van een lunch, kopje koffie, thee of lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Restaurant open van woensdag t/m zondag

De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!

Goed nieuws! Wij zijn wederom genomineerd voor de ‘Camping van het jaar’-award van ANWB Kamperen. Ditmaal in de categorie ‘De mooiste,  groene camping’.   De mooiste, groene camping Deze nominatie is voortgekomen uit een publieksronde, waarbij gasten hun stem uit lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!