Meermaals bekroond
Prijswinnende camping
Mooiste Charmecamping

Prijswinnende camping

We zijn de mooiste camping voor rustzoekers

Supertrots zijn we op zoveel waardering!

Sfeervol restaurant De Drie Provinciën streekgerechten Drenthe Groningen Friesland
Sfeervol restaurant De Drie Provinciën streekgerechten Drenthe Groningen Friesland

Top camping

Sinds 2016 behoren we tot de top 3 van Mooiste Campings van Nederland.

In ons segment ‘kamperen voor volwassenen’ zijn we zelfs de enige camping die jaarlijks op het erepodium staat bij de ANWB-verkiezing van Camping van het Jaar.

Wij zijn er zeer trots, vereerd en dankbaar dat we ieder jaar zo goed gewaardeerd worden door zowel brancheprofessionals als de echte kampeerders.

Mooiste charmecamping

De Drie Provinciën is uitgeroepen tot Camping van het Jaar

De uitslag rond de verkiezing van de Camping van het Jaar was net als andere jaren super spannend. Wie van de 24 genomineerde campings krijgt de titel Camping van het jaar 2022?

Tranen van geluk
,,De ontlading was enorm toen we hoorden dat we de beste charmecamping van Nederland zijn geworden”, zegt Ronald Boels (55) die net even zit uit te blazen van alle telefoontjes en appjes. ,,Brigitte barstte in tranen uit toen het bekend werd gemaakt. Tranen van geluk, echt waar. Brigitte en ik hebben hier zo hard voor gewerkt.”

De onderscheiding voor de charmecamping komt niet uit de lucht vallen. De Drie Provinciën was al zes keer eerder genomineerd.

Kroon op het werk

Deze onderscheiding is een gigantische opsteker. ,,In 2020 heb ik het familiebedrijf in mijn eentje voortgezet”, vertelt Boels. Vlak daarna werd de eerste lockdown afgekondigd én overleed zijn vader.

Boels groeide hier op, bevoer als jongeman de wereldzeeën op de Holland Amerika-lijn, maar stapte in de jaren ‘90 in het bedrijf van zijn ouders. In de tussentijd duikelde hij Brigitte op in het biercafé De Pintelier in Groningen, het klikte, ze kregen verkering en zijn nu alweer jaren samen. Brigitte werkt inmiddels volop mee op de camping.

De lockdowns zijn de twee niet in de koude kleren gaan zitten. ,,Omdat ik twee jaar geleden het bedrijf in het geheel heb overgenomen, werd ik beschouwd als startende ondernemer.” En dus moest Boels in de weer met het UWV, paarse krokodillen en administratieve wurgconstructies om de koks en de meiden in de bediening maar aan het werk te kunnen houden. ,,We hebben zo’n zware tijd gehad. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. En dan nu deze kroon op het werk.”

Bron: Dagblad van het Noorden 14 januari 2022

Prijswinnende camping charmecampingvan het jaar De Drie Provinciën

Publiekswaardering

Naast de professionele erkenning, hebben we ook superhoge waarderingen van onze kampeerders ontvangen. Daar zijn we super dankbaar voor.

Zowel op Zoover als bij Google scoren we een dikke 9. Deze hoge publiekswaardering is de ultieme bevestiging van de goede kwaliteit.

“De mooiste compliment zijn de zeer tevreden gasten die onze camping van harte aanbevelen bij hun vrienden.” aldus Ronald en Brigitte (de trotse uitbaters voor het welkomstbord met de prijzen)

Camping van het jaar

Ieder jaar worden we geroemd als één van de mooiste campings van Nederland. Het ene jaar als beste 50+ camping, het andere jaar als fijnste camping voor rustzoekers en dit jaar als mooiste charmecamping. Kies maar uit wat u het beste past.

De ANWB roemt ons als:

De gedroomde plek voor wie van écht rustig recreëren houdt.

Fijnste 50+ camping

Winnaar ANWB verkiezing Camping van het jaar 2022 Mooste charmecamping

Reserveer uw vakantie

Vier uw vakantie bij ons op de mooiste charmecamping van Nederland. 

Kom heerlijk kamperen in een schitterende omgeving

Proef de overwinning

Op de foto ziet u ons BIER VOOR WINNAARS, een heerlijk blondbier om de titel Mooiste Charmecamping van Nederland te vieren.

Ervaringen