Nieuws

Restaurant open van woensdag t/m zondag

Ons restaurant is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur, overige dagen in overleg. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gezellige en smaakvolle onderbreking van uw fietstocht of wandeltocht. In de vorm van een lunch, kopje koffie, thee of lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Restaurant open van woensdag t/m zondag

Seizoenplaats in Drenthe

Nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar voor 2019! Kom een seizoen lang onbeperkt genieten in Drenthe van uw eigen seizoenplaats. Maar één keer opbouwen en van april t/m september plezier! Maar ook alleen het voorseizoen, hoogseizoen of een maandarrangement behoort tot de mogelijkheden. lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Seizoenplaats in Drenthe

De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!

Goed nieuws! Wij zijn wederom genomineerd voor de ‘Camping van het jaar’-award van ANWB Kamperen. Ditmaal in de categorie ‘De mooiste,  groene camping’.   De mooiste, groene camping Deze nominatie is voortgekomen uit een publieksronde, waarbij gasten hun stem uit lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , | Reacties uitgeschakeld voor De Drie Provinciën genomineerd voor ‘Camping van het jaar 2019’!

Evenementen en activiteiten kampeerseizoen 2019

Vanaf onze locatie kunt u letterlijk alle kanten op om Groningen, Friesland en Drenthe te verkennen.  Natuurlijk kunt u eindeloos wandelen en fietsen in de prachtige, afwisselende natuur, maar er zijn ook tal van al van landhuizen (borgen), galeries en musea lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Evenementen en activiteiten kampeerseizoen 2019

Horeca Vacatures

Of gasten ons nu bezoeken voor het restaurant, de natuurcamping of beide, ze zijn even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Lijkt het je leuk om in deze ontspannen en plezierige omgeving te werken en bij te dragen aan de gastvrije, professionele sfeer lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Horeca Vacatures

3 sterren ANWB Camping

De ANWB heeft onze camping gewaardeerd met 3 sterren (van de maximaal 5 sterren). Deze kwalificatie betekent dat we tot de betere campings van Europa behoren. Voor deze waardering wordt gekeken naar de kwaliteit en kwantiteit van de voorzieningen van de lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 3 sterren ANWB Camping

Wintergasten van de camping

De laatste campinggasten van dit jaar zijn vertrokken. Na een druk seizoen komt de natuur tot rust. De camping wordt meteen overgenomen door onze wintergasten; zoals eenden, reeën en hazen. Onze natuurcamping is nu een prachtig natuurgebied…

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Wintergasten van de camping

Mooiste 50+ camping van Nederland

Op 13 januari 2016 zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de awards uitgereikt aan de bedrijven die zich in deze Europese verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën was hiervoor ook genomineerd en hoorde bij de laatste lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Mooiste 50+ camping van Nederland

Uitslag verkiezing ‘RECRON KAMPEERBEDRIJF 2015’

Gisteren heeft RECRON de winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2015’ bekend gemaakt. Gasten van RECRON campings of bungalowbedrijven konden afgelopen zomer stemmen op de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’. Camping De Drie Provinciën was een van de lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged | Reacties uitgeschakeld voor Uitslag verkiezing ‘RECRON KAMPEERBEDRIJF 2015’

VIDEO: De camping in vogelvlucht

Dit filmpje neemt u mee over Camping De Drie Provinciën in vogelvlucht. Ook zo genoten? Reserveer dan direct uw kampeerplaats!

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor VIDEO: De camping in vogelvlucht