Nieuws

Uit eten met Kerst 2021

Uit eten met kerst bij Restaurant De Drie Provinciën? Dan verzekert u zich van een ontspannen en smaakvolle Kerst! Gelukkig is Restaurant De Drie Provinciën dit jaar weer beide kerstdagen geopend (op reservering) en serveren wij een heerlijk kerstdiner in ons gezellige lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Uit eten met Kerst 2021

Restaurant open van vrijdag t/m zondag

Ons restaurant is geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gezellige en smaakvolle onderbreking van uw fietstocht of wandeltocht. In de vorm van een lunch, kopje koffie, thee of een lekker koud lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Restaurant open van vrijdag t/m zondag

Mooiste ANWB Charmecamping 2021

Op 13 januari 2021 zijn de winnaars van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2021 bekend gemaakt. De ANWB heeft duizenden aangesloten campings en drie campings in Nederland zijn aan de hand van deze verkiezing benoemd tot mooiste Charmecampings. Wij lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Mooiste ANWB Charmecamping 2021

Stem op ons in de verkiezing Camping van het Jaar (ANWB)

De ANWB-verkiezing ‘Camping van het Jaar’ is weer gestart.  Wij staan al vele jaren in de Top 3 door uw positieve waardering. Een prachtige erkenning waar we dankbaar voor zijn. Dit jaar hopen we nummer 1 te worden; de Mooiste Charmecamping lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Stem op ons in de verkiezing Camping van het Jaar (ANWB)

Horeca Vacatures

Of gasten ons nu bezoeken voor het restaurant, de natuurcamping of beide, ze zijn even helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. Lijkt het je leuk om in deze ontspannen en plezierige omgeving te werken en bij te dragen aan de gastvrije, professionele sfeer lees meer »

Posted in Nieuws | Tagged , , | Reacties uitgeschakeld voor Horeca Vacatures

De coronamaatregelen van De Drie Provinciën

In overeenstemming met het landelijke beleid tegen de verspreiding van het corona-virus zijn wij open, maar er gelden nog wel een aantal maatregelen. Daarover leest u hieronder meer. Iets lager op de pagina vindt u de informatie over de maatregelen op lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor De coronamaatregelen van De Drie Provinciën

Uitslag: De mooiste foto’s van onze fotowedstrijd

Dit jaar organiseerden wij voor de tweede keer een fotowedstrijd. De fotowedstrijd had het thema: Genieten op de 50+ camping. Bekijk hieronder de drie winnende foto’s! 1. De winnaar van de publieksprijs is… De foto ‘Start van een mooie dag’ van Ton lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Uitslag: De mooiste foto’s van onze fotowedstrijd

Kamperen in coronatijd

Voorjaar 2020 waren door de coronamaatregelen de sanitairgebouwen op de camping dicht. We mochten recreëren, als we de drukte maar vermeden. Zeker met mooi weer verlangen kampeerders ernaar om er op uit te trekken; lekker even naar de camping. Kamperen in lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Kamperen in coronatijd

Fotowedstrijd

Maakt u tijdens uw vakantie geregeld sfeervolle foto’s en wilt deze delen met ons? Doe dan mee met De Drie Provinciën fotowedstrijd en maak kans op lekkere prijzen! Na beoordeling van uw inzending prijkt uw vakantiefoto volgend jaar wellicht op lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Fotowedstrijd

De Drie Provinciën in Top 3 mooiste Charmecampings

Camping De Drie Provinciën is  door de ANWB officieel genomineerd voor de titel ‘ANWB Camping van het jaar 2020’.  We zijn in deze verkiezing geëindigd in de top  3 van Nederland in de categorie  ’mooiste charmecamping’. Over de verkiezing Ieder jaar roept de lees meer »

Posted in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor De Drie Provinciën in Top 3 mooiste Charmecampings