Nieuws

Asperges eten!

Bundel asperges kleinHet is weer tijd voor asperges! Wij hebben verschillende gerechten op de menukaart met asperges zoals aspergesoep of een heerlijke lentequiche met asperge. De asperges worden lokaal verkregen, een echt streekproduct dus. Kom asperges eten en proef het voorjaar!

Reserveer direct uw tafel.

 

 

Restaurant open van woensdag t/m zondag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOns restaurant is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur, overige dagen in overleg.

U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor een gezellige en smaakvolle onderbreking van uw fietstocht of wandeltocht. In de vorm van een lunch, kopje koffie, thee of een lekker koud biertje op het terras. ‘s avonds serveren wij een goed en betaalbaar diner. U bent van harte welkom.

Lees meer over het restaurant.

Leuke tips voor kampeerseizoen 2018

Vanaf onze locatie kunt u letterlijk alle kanten op om Groningen, Friesland en Drenthe te verkennen.  Natuurlijk kunt u eindeloos wandelen en fietsen in de prachtige, afwisselende natuur, maar er zijn ook tal van al van landhuizen (borgen), galeries en musea om te bezoeken.

Regelmatig worden er in onze omgeving ook evenementen en activiteiten georganiseerd. Wij maakten een overzicht van leuke evenementen en activiteiten die u tijdens kampeerseizoen 2018 niet wilt missen! Van Leeuwarden Culturele Hoofdstad tot wandeltochten, fietsevenementen en bijzondere tijdelijke tentoonstellingen.

Bekijk de agenda

3 Provinciën Fiets-3-daagse 2018

fiets3daagse, fietsen in Bakkeveen, voordeelarrangement kamperenKom 6 dagen ‘het noorden proeven’ en doe mee aan de 3Provinciën Fiets3daagse!

3Provinciën Fiets3daagse!

Rond Bakkeveen vindt van 27 juni t/m 29 juni 2018 de 3Provinciën Fiets3daagse plaats. Ontdek het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen. Elke dag vertrekt u vanuit Bakkeveen en krijgt u een gevarieerde fietsroute aangeboden.

Voordelig 6-daags fietsarrangement ‘Proef het Noorden’

  • 6 overnachtingen met uw caravan of tent op onze fraaie Charmecamping met aankomst op dinsdag 26 juni 2018.
  • Welkomstpakket met streekproducten uit Groningen, Friesland en Drenthe.
  • Een regionaal a la carte diner in ons sfeervolle restaurant (incl. 1 consumptie p.p.)
  • Deelnamekaarten voor de 3Provincien Fiets3daagse vanuit Bakkeveen

De kosten van dit arrangement bedragen € 175,- en is op basis van 2 personen.

Lees meer over onze camping en de faciliteiten op onze camping.
Reserveer nu uw kampeerplaats en kom ‘het noorden proeven’ (graag bij reserveren vermelden dat het om het arrangement gaat).

« Pagina 1, 2, 3, 4 »