Nieuws

Nominatie ‘Charme-camping van het jaar 2014’!

Wij ontvingen 16 oktober j.l. fantastisch nieuws van de ANWB!ANWB, camping van het jaar, 2014, charmecamping, kleine camping

“De ANWB heeft ook voor het jaar 2014 de Camping van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Op basis van nominaties van ANWB-leden, lezers van het ANWB-maandblad Kampeer & Caravan Kampioen en de ANWB Campinggidsen worden in vier verschillende categorieën campings genomineerd. Een deskundige jury van de ANWB kiest per categorie uit vier genomineerde campings de winnaar.

Van harte gefeliciteerd! Uw camping is genomineerd in de CATEGORIE De fraaiste, kleine (charme)camping. 

Samen met drie collega-campings in Europa dingt u mee om in deze categorie ‘Camping van het Jaar 2014’ te worden. Tijdens het ANWB Campinggala op 14 januari 2014 wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.”

Het blijft dus nog even spannend, maar we zijn erg blij met en trots op deze nominatie! Op naar 14 januari!

 

Nieuwe menukaart in restaurant!

herfstDe herfst komt eraan en brengt ons weer heerlijke nieuwe ingrediënten. Tijd dus voor een nieuwe menukaart in het restaurant. Vanaf vrijdag 11 oktober kunt u van de nieuwe kaart komen proeven!

Graag tot ziens!

 

Op naar de 50PlusBeurs!

Van 17 t/m 21 september a.s. is de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Op uitnodiging van KCK/ANWB zijn wij hier ook bij! U vindt ons dus in de stand van de KCK/ANWB. Bent u ook op de beurs, kom gerust even langs. Graag tot ziens!

Welkom op de fraaiste charmecamping!

Zo zouden wij u komend seizoen graag welkom heten.
Dit jaar verkiest de ANWB een camping van het jaar in de categorie: fraaiste charmecamping. Een prijs voor bedrijven die uitblinken in ligging, uitstraling, inrichting, netheid en sfeer.
U kunt ons nomineren via deze link: http://www.kck.eu/verkiezing 
Er zijn leuke prijzen te winnen. Alvast dank voor uw stem!

« Pagina 1, 2, 3, 4 »