Genomineerd voor ‘ANWB Camping van het jaar 2021’

Goed nieuws! Wij zijn wederom genomineerd voor de ‘Camping van het jaar’-award van ANWB Kamperen. Ditmaal in de categorie ‘Mooiste charmecamping’!

De mooiste charmecamping
Deze nominatie is voortgekomen uit een publieksronde, waarbij gasten hun stem uit konden brengen op hun favoriete camping. Er zijn 3 categorieën binnen de verkiezing ‘Camping van het jaar 2021’. We zijn heel blij en trots dat onze gasten onze charmecamping zo goed waarderen, waardoor we nu (wederom) één van de drie bedrijven in Nederland zijn die de nominatie voor de titel ‘De mooiste charmecamping’ te pakken hebben!

ANWB verkiezing
Ieder jaar organiseert de ANWB de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar’. De winnaar wordt bepaald aan de hand van de beoordelingen door de gasten.  Gasten konden afgelopen zomer campings beoordelen via de website van de ANWB. Dit jaar was een bijzonder kampeerseizoen door de uitbraak van het coronavirus. Met klem verzocht het kabinet ons om te recreëren in eigen land, waardoor de Nederlandse campings een recordaantal bezoekers hadden. Dit betekent ook dat er massaal gestemd is. De campings met de hoogste scores in de categorieën zijn nu genomineerd voor de awards.

Winnaar
De genomineerde bedrijven zijn persoonlijk bezocht door de ANWB om hen over de nominatie te informeren. Op woensdag 13 januari 2021 zijn de uiteindelijke winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt tijdens ‘Camp of the Future’. Bekijk de uitslag

Bedankt
Wij zijn heel erg blij met deze nominatie en prachtige beoordeling en willen iedereen die op ons gestemd heeft dan ook heel erg bedanken.

Terug