Genomineerd voor ‘RECRON Kampeerbedrijf 2015’

Gasten van RECRON campings of bungalowbedrijven konden afgelopen zomer stemmen op de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’. Zojuist is bekend gemaakt dat Camping De Drie Provinciën een van de vijf genomineerde bedrijven is!

Publieksprijs

“We zijn ontzettend blij en trots dat wederom zoveel gasten van onze relatief kleine camping op ons hebben gestemd” zegt Ronald Boels van Camping De Drie Provinciën.” In 2013 werden wij al ‘beste 50+ camping van Nederland’ en door de ANWB genomineerd voor ‘fraaiste charme camping 2014’. Het zou natuurlijk héél mooi zijn als we ook deze publieksprijs aan dit rijtje toe mogen voegen. Maar we vinden het vooral fijn dat onze gasten onze rustige natuurcamping zo waarderen, want daar doen we het natuurlijk allemaal voor!”

Prijsuitreiking

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON op 24 november zal de prijsuitreiking plaats vinden en wordt de uiteindelijke winnaar van het ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’ bekend gemaakt.

Tweede nominatie dit jaar

Vorige maand werd al bekend dat De Drie Provinciën door de ANWB is genomineerd voor de prijs ‘Camping van het jaar 2016’ in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. Binnenkort wordt bekend gemaakt of de camping ook in deze verkiezing een ronde verder is gekomen.

Lees meer op de website van RECRON.