In de media

Diverse kranten, oktober 2015

Nominatie voor natuurcamping in Een-west

Verschillende kranten schrijven over de nominatie van Camping De Drie Provinciën voor de titel RECRON Kampeerbedrijf 2015. lees meer »

DVHN september 2015

De Drie Provinciën de leukste 50-plus camping?

Dagblad van het Noorden schrijft over de nominatie van Camping De Drie Provinciën voor de verkiezing ‘Camping van het jaar 2016’ in de categorie  ‘De mooiste camping die zich richt op 50-plussers’.

lees meer »

KCK juni 2015

De Drie Provinciën 1 van 12 toprestaurants in Europa

Trots op deze vermelding in KCK. Een artikel met een overzicht van 12 toprestaurants in Europa voor een culinaire kampeervakantie. Een ook ons restaurant is hierin opgenomen!

lees meer »

RTV Drenthe augustus 2014

Hemmeltied LIVE op De Drie Provinciën

Zaterdag 30/8 werd Hemmeltied, een Drents familieprogramma van RTV Drenthe, live uitgezonden van Camping De Drie Provinciën.  Beluister hier de interviews met Ronald Boels (eigenaar van de camping) en kampeerders. Leuk om een indruk te krijgen van ons bedrijf!

lees meer »

RTV Drenthe op Camping De Drie Provinciën

14 januari 2014 – RTV Drenthe

Onderweg naar charmecamping in Een-West

EEN-WEST – Verslaggever Erik-Sjoerd Nauta ging op de koffie in Een-West. Camping De Drie Provinciën is genomineerd voor de titel Beste Charmecamping van Europa. lees meer »

Bakkeveen.nl

16 januari 2014, www.Bakkeveen.nl

3 Provinciën: fraaiste charme camping van Nederland!!

Camping De Drie Provinciën, 14 januari 2014

Op het campinggala van de ANWB is gisteravond bekend gemaakt welke campings zich in 2014 ‘Camping van het Jaar’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën blijkt de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014. lees meer »

« Pagina 1, 2, 3 »