In de media

in.drenthe.nl

Januari 2014, www.in.drenthe.nl

Camping De Drie Provinciën: Fraaiste Charme Camping van Nederland

Een West – Op het campinggala van de ANWB is bekend gemaakt welke campings zich in 2014 ‘Camping van het Jaar’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën blijkt de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014. lees meer »

KCK

September 2013, KCK

Dé ideale 50+ camping van Nederland

In september 2013 verscheen er in de KCK een artikel over ‘Dé ideale 50+ camping van Nederland’. In dit artikel wordt ook bekend gemaakt dat De Drie Provinciën 50 Plus Camping van het jaar is geworden. Lees hier het hele artikel: De Drie Provincien – KCK – September 2013. lees meer »

Dagblad van het Noorden

28 augustus 2013, Dagblad van het Noorden

Camping in Een beste van Nederland

EEN-WEST – Camping De Drie Provinciën in Een-West is door de lezers van het ANWB-magazine KCK en Nestor verkozen tot de beste 50plus-camping van Nederland. Uit een enquête blijkt dat de gasten van De Drie Provinciën vooral de rust, het schone sanitair en het vriendelijke personeel waarderen. lees meer »

UNIE KBO

28 augustus 2013, Unie KBO

50-plus kampeerder wil veiligheid, rust, ruimte en wifi

De ideale Nederlandse camping voor 50-plussers biedt veiligheid, rust, ruimte en wifi. Vies sanitair vormt de grootste bron van ergernis. Dat blijkt uit onderzoek onder de lezers van het ANWB-magazine Kampeer & Caravan Kampioen (KCK) en Nestor, het ledenblad van de ouderenbond Unie KBO. Zij kozen camping De Drie Provincien tot 50plus Camping van het Jaar. lees meer »

RTV Drenthe

27 augustus 2013, RTV Drenthe:

De Drie Provinciën beste 50-plus-camping van Nederland

Camping De Drie Provinciën (Een West) is gisteren door de lezers van KCK en Nestor verkozen tot de beste camping van Nederland. Met behulp van een enquête zijn de lezers van de KCK en Nestor ondervraagd over hun kampeerervaringen. lees meer »

Recron

Recron.nl 28 augustus 2013

Camping De Drie Provinciën beste camping van Nederland

Camping De Drie Provinciën (Een West) is gisteren door de lezers van KCK en Nestor verkozen tot de beste camping van Nederland. Met behulp van een enquête zijn de lezers van de KCK en Nestor ondervraagd over hun kampeerervaringen.

dedrieprovincien 008

lees meer »

« Pagina 1, 2, 3 »