Uit eten met Kerst 2018

Kerst is een tijd van gezelligheid. Met familie en/of vrienden aan tafel, genieten van het gezelschap en lekker eten en drinken. Zoals ieder jaar zijn wij ook dit jaar weer beide kerstdagen geopend; zodat u in ons restaurant kunt genieten van een ontspannen en gezellige Kerst en een smaakvol kerstdiner. De kerstdiners starten twee keer per dag: om 14.30 uur en 19.00 uur.  Het restaurant is geopend vanaf 14.00 uur en 18.30 uur.

Een kerstdiner om 14.30 uur is ideaal met kinderen. Of  als u het prettig vindt lekker op tijd aan tafel te gaan zodat u erna nog tijd heeft voor een spelletje of een andere leuke activiteit. Ook met gasten van verder weg is het een uitkomst!  Heerlijk tafelen en op tijd weer thuis!

Gezien de grote belangstelling adviseren wij u tijdig te reserveren: tel 0516-541201

Kerstdiner 2018

Hieronder treft u het Kerstdiner dat wij in 2017 geserveerd hebben. In het najaar publiceren wij hier het Kerstmenu voor 2018.  Vanzelfsprekend bieden wij voor kinderen, diëten en vegetariërs een aangepast kerstmenu.

Gemengde salade van kalkoenfilet en gerookte kip, selderij, perzik, appel, walnoten en een heerlijke veenbessendressing.
***

Heldere runderbouillon, rijkelijk gevuld met groene kruiden en gestoofd rundvlees. Geserveerd met een knapperig broodstokje.

***

Gebraden varkenshaas met een romige mix van wintergroenten en kalfsgehakt, geserveerd met een saus van rode wijn en tuinkruiden.

 of

Kabeljauwfilet op gestoofde wintergroenten met citroenboter en schorsenerenchips (+€3,50)

of

Tournedos. Biefstuk van de haas met bospaddestoelen, sjalotjes en kruidenjus (+€3,50)

of

In ganzenvet gekonfijte eendenbout met een chutney van uitjes, veenbessen en rode port (+€3,50)

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met verschillende soorten aardappeltjes, diverse soorten groente, gemengde salade en een stoofpeertje.

***

Een proeverij van nagerechten, geheel in de sfeer van kerst.

***

Koffie met bonbon.

Prijs: € 37,50 p.p.
Kinderen: € 18,50 p.p.


Reserveer
uw tafel tijdig om teleurstelling te voorkomen. Reserveren is noodzakelijk! Gelieve bij de reservering uw keuze voor het hoofdmenu door te geven.