Lekker lunchen!

Met familie, vrienden of kennissen lekker lang tafelen en bijpraten? Denk dan ook eens aan een lunchafspraak buiten de deur! Bij Restaurant De Drie Provinciën zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zeer ontspannen en geslaagde middag: smaakvolle lunchgerechten, gezellige inrichting en een ongedwongen sfeer. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten lunchen, op het terras. Na de lunch even de benen strekken? Dan loopt u zo het naastgelegen natuurgebied in!

Uitgebreide lunchkaart

Van de lunchkaart kunt u kiezen uit een eenvoudige lunch zoals een kop huisgemaakte soep of een tosti, maar ook lekker lang tafelen met een culinaire 2- of 3-gangenlunch behoort tot de mogelijkheden. Of wat denkt u van een uitgebreide high tea?

Gezellige ontmoetingsplek

Restaurant De Drie Provinciën is vroeger eigenlijk spontaan op deze plek – even buiten Bakkeveen – ontstaan. Omwonenden uit Groningen, Friesland en Drenthe gebruiken de boerderij al jaren als plek om samen te komen en een gezellige tijd te hebben. U bent van harte welkom, voor een lunch of high-tea, maar natuurlijk ook voor borrel of diner!

Bekijk de lunchkaart.  Direct een tafel reserveren.