Camping en restaurant zijn open, bekijk de corona-maatregelen

U kunt bij ons kamperen, de camping is open! Ook het restaurant en terras zijn geopend. In overeenstemming met het landelijke beleid tegen de verspreiding van het corona-virus gelden er nog wel een aantal maatregelen. Daarover leest u hieronder meer.

De camping is open en u bent van harte welkom!
Sinds 1 april is de camping open en wij zijn ervan overtuigd dat uw eigen mobiele huis in de frisse buitenlucht juist goed is. Lees hier de ervaringen van onze gasten met kamperen in corona-tijd. Bovendien hebben wij in het Noorden de ruimte en weinig drukke plekken. Het Noorden heeft ook nog de minste besmetting, en dat houden we graag zo! Zowel de medewerkers als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen om risico’s te beperken.

Dit zijn de extra maatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid te beschermen:

 • Wij checken continu de gezondheid van ons team; alleen gezonde medewerkers zijn aan het werk.
 • Wel verzoeken we u om gepaste afstand te houden bij contact met medekampeerders en onze medewerkers.
 • Uiteraard maken we geen lichamelijk contact en is de afstand van 1,5 meter verplicht.
 • We houden nog meer rekening met de hygiëne en handcontactpunten worden vaker gereinigd.
 • De toiletgebouwen op de camping zijn open. Kijk of er een toilet of douche vrij is. Geef uitgaand verkeer voorrang. Als u even moet wachten, wacht dan buiten. Was uw handen voor en na het gebruik van toilet en douche.
 • We willen u vragen ook zelf extra te letten op de hygiëne. Neem uw eigen zeep, handgel, desinfecterende doekjes etc. mee.
 • Bezoek ontvangen bij uw kampeerplaats mag zolang u 1,5 meter afstand van elkaar houdt.
 • Houd als gast ook uw eigen gezondheid in de gaten! Voor uzelf en de mede-kampeerders.

Op het kampeerterrein maken wij regelmatig een rondje over het terrein, spreek ons gerust aan (op gepaste afstand). We realiseren ons dat het in deze onzekere tijd belangrijk is om contact te houden en informatie uit te wisselen.

Bent u vrij van klachten, dan bent u natuurlijk van harte welkom.
We hopen u binnenkort te mogen begroeten op de camping. Samen maken we er het beste van en genieten van de kleine dingen.

In het restaurant

Ons restaurant en terras zijn open. We hopen u binnenkort te mogen begroeten!
Vooraf reserveren is noodzakelijk. Reserveer direct uw tafel.
Bekijk de actuele openingstijden.

U bent welkom onder de volgende voorwaarden:

 • Er geldt een maximum van 30 gasten in ons restaurant.
 • Vooraf reserveren is verplicht. Reserveer direct uw tafel
 • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten).
 • In een controlegesprek vooraf tussen onze medewerkers en u wordt ingeschat of een bezoek risico’s oplevert.

Aanvullend geldt op onze terrassen:

 • Op terrassen geldt geen maximum aantal personen. Wel moet iedereen aan een tafel zitten en 1,5 meter afstand tot elkaar houden (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
 • Evenals in de publieke ruimte vindt handhaving van de 1,5 meter plaats vanaf drie personen.

Bent u vrij van klachten, dan bent u natuurlijk van harte welkom.
We hopen u binnenkort te mogen begroeten in ons restaurant. Samen maken we er het beste van en genieten van de kleine dingen.

P.S.: Graag benadrukken wij dat we de corona-ontwikkelingen op de voet volgen en per direct ons beleid daarop afstemmen. We volgen de richtlijnen vanuit de overheid / RIVM en bekijken de situatie van dag tot dag. We zullen op deze pagina steeds de meest actuele informatie / maatregelen plaatsen.

Terug