De coronamaatregelen van De Drie Provinciën

In overeenstemming met het landelijke beleid tegen de verspreiding van het corona-virus zijn wij open, maar er gelden nog wel een aantal maatregelen. Daarover leest u hieronder meer.
Iets lager op de pagina vindt u de informatie over de maatregelen op de camping.

In het restaurant

Het restaurant en terras zijn geopend. Bekijk onze actuele openingstijden.

 • Voor het restaurant en het terras is reserveren vooraf niet noodzakelijk, wel mogelijk. Direct reserveren
 • Per 25 september is het vanuit de Rijksoverheid verplicht in het restaurant een coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen voor iedereen vanaf 13 jaar. Het coronatoegangsbewijs laat zien dat u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of beschikt over een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.
 • Wij registreren uw bezoek ter plaatse.
 • Uiteraard maken we geen lichamelijk contact en houden we afstand.
 • Betaal bij voorkeur contactloos.

Op de camping

De camping is open. Wij zijn ervan overtuigd dat uw eigen mobiele huis in de frisse buitenlucht in deze coronatijd juist goed is. Lees hier de ervaringen van onze gasten met kamperen in corona-tijd. Bovendien hebben wij in het Noorden de ruimte en weinig drukke plekken. Afgelopen kampeerseizoen (2020) is met alle corona-maatregelen zeer goed verlopen. Er hing een samenhorige “wij kunnen dit”-mentaliteit op de camping. Het 1,5m afstand houden rond het sanitair, bij een mooie visvangst en tijdens de koffievisites was gewoon vanzelfsprekend, zo fijn en veilig.

Zowel de medewerkers als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen om risico’s te beperken. Dit zijn de extra maatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid te beschermen:

 • Wij checken continu de gezondheid van ons team; alleen gezonde medewerkers zijn aan het werk.
 • Wel verzoeken we u om gepaste afstand te houden bij contact met medekampeerders en onze medewerkers.
 • Uiteraard maken we geen lichamelijk contact en houden we afstand.
 • We houden nog meer rekening met de hygiëne en handcontactpunten worden vaker gereinigd.
 • De toiletgebouwen op de camping zijn open. Kijk of er een toilet of douche vrij is. Geef uitgaand verkeer voorrang. Als u even moet wachten, wacht dan buiten. Was uw handen voor en na het gebruik van toilet en douche.
 • We willen u vragen ook zelf extra te letten op de hygiëne. Neem uw eigen zeep, handgel, desinfecterende doekjes etc. mee.
 • Bezoek ontvangen bij uw kampeerplaats mag zolang u de algemene maatregelen in acht neemt.
 • Houd als gast ook uw eigen gezondheid in de gaten! Voor uzelf en de mede-kampeerders.

Op het kampeerterrein maken wij regelmatig een rondje over het terrein, spreek ons gerust aan (op gepaste afstand). We realiseren ons dat het in deze onzekere tijd belangrijk is om contact te houden en informatie uit te wisselen.

Bent u vrij van klachten, dan bent u natuurlijk van harte welkom.
We hopen u in 2021 te mogen begroeten op de camping. Samen maken we er het beste van en genieten van de kleine dingen. Reserveer direct uw kampeerplaats

P.S.: Graag benadrukken wij dat we de corona-ontwikkelingen op de voet volgen en per direct ons beleid daarop afstemmen. We volgen de richtlijnen vanuit de overheid / RIVM en bekijken de situatie van dag tot dag. We zullen op deze pagina steeds de meest actuele informatie / maatregelen plaatsen.

Terug