Maatregelen Coronavirus camping en restaurant

Vanwege het Coronavirus zijn wij genoodzaakt het restaurant tot 28 april te sluiten. U kunt wel bij ons kamperen. Wel verzoeken we u met een aantal maatregelen rekening te houden. Daarover leest u hieronder meer.

In het restaurant

Ons restaurant is tot 28 april gesloten. We hopen u vanaf 28 april weer te mogen begroeten!

Op de camping

De camping is open en u bent nog steeds van harte welkom!
Sinds 1 april is de camping open en wij zijn ervan overtuigd dat uw eigen mobiele huis in de frisse buitenlucht juist goed is. Bovendien hebben wij in het Noorden de ruimte en weinig drukke plekken. Het Noorden heeft ook nog de minste besmetting, en dat houden we graag zo! Zowel de medewerkers als de gasten zelf dragen een belangrijke verantwoordelijkheid in het naleven van deze maatregelen om risico’s te beperken.

Dit zijn de extra maatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid te beschermen:

  • Wij checken continu de gezondheid van ons team; alleen gezonde medewerkers zijn aan het werk.
  • Wel verzoeken we u om gepaste afstand te houden bij contact met medekampeerders en onze medewerkers.
  • Uiteraard maken we geen lichamelijk contact en is de afstand van 1,5 meter verplicht.
  • Als gevolg van een gemeentelijke verordening moeten de sanitairgebouwen gesloten blijven tot 28 april a.s., de stortbak voor uw eigen toilet is WEL bruikbaar, deze bevindt zich aan de buitenkant van het sanitairgebouw.
    De watertappunten op het terrein zijn vanaf 1 april gewoon bruikbaar.
  • We houden nog meer rekening met de hygiëne en handcontactpunten worden vaker gereinigd.
  • We willen u vragen ook zelf extra te letten op de hygiëne. Neem uw eigen zeep, handgel, desinfecterende doekjes etc. mee.
  • Houd als gast ook uw eigen gezondheid in de gaten! Voor uzelf en de mede-kampeerders.

Op het kampeerterrein maken wij regelmatig een rondje over het terrein, spreek ons gerust aan (op gepaste afstand). We realiseren ons dat het in deze onzekere tijd belangrijk is om contact te houden en informatie uit te wisselen.

Bent u vrij van klachten, dan bent u natuurlijk van harte welkom.
We hopen u binnenkort te mogen begroeten op de camping. Samen maken we er het beste van en genieten van de kleine dingen.

Ronald en Brigitte

P.S.: Graag benadrukken wij dat we de corona-ontwikkelingen op de voet volgen en per direct ons beleid daarop afstemmen. We volgen de richtlijnen vanuit de overheid / RIVM en bekijken de situatie van dag tot dag. We zullen op deze pagina steeds de meest actuele informatie / maatregelen plaatsen.

Terug