Unieke ligging; op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe

Groningen, Friesland en Drenthe verkennen

Vanaf onze locatie in Een West kunt u letterlijk alle kanten op om Groningen, Friesland en Drenthe te verkennen. In Friesland geniet u van de rustige bossen, heidevelden en duinen van Bakkeveen met grote grazers en schapen. Drenthe biedt de gezellige esdorpen en het grote Fochteloërveen, waar turfstekers hun ambacht laten zien. Groningen geeft u vergezichten in een landschap met langgerekte vaarten en stedelijke cultuur.

Een West

Via onderstaande video krijgt u een indruk van het gehucht Een West, inclusief een paar beelden van onze camping:

Een-West | Donders Mooi Drenthe

Het dorpje Een-West ligt vlakbij het provinciënpunt waar Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen.

Geplaatst door RTV Drenthe op Zaterdag 27 juni 2020

Direct aan natuurgebied

Meteen voor onze deur ligt Het Mandeveld (It Mandefjild); een gevarieerd natuurgebied met historische bezienswaardigheden, zoals een oude handelsweg en een plaggenhut. De Landweer (oude verdedigingswal) loopt zelfs langs ons restaurant de camping op.

Borgen, galeries en musea

In de buurt zijn ook voldoende binnenactiviteiten om een eventuele regenachtige dag goed te benutten. Zo zijn er tal van landhuizen (borgen), galeries en musea.

Agenda

Speciaal voor u stelden we een agenda samen met de leukste evenementen en activiteiten die dit seizoen in de omgeving van onze camping te doen zijn. Echte aanraders! Bekijk de agenda

kinderloze camping

En nog veel meer…

Via onderstaande linkjes leest u meer tips die wij voor u hebben geselecteerd over de vele mogelijkheden in onze omgeving:

Ook op andere websites is nog veel informatie te vinden over activiteiten en evenementen in onze omgeving. Via onderstaande links vindt u per regio informatie over wat u ter plaatse kunt zien, doen en beleven!