Uitslag verkiezing ‘RECRON KAMPEERBEDRIJF 2015’

Gisteren heeft RECRON de winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2015’ bekend gemaakt. Gasten van RECRON campings of bungalowbedrijven konden afgelopen zomer stemmen op de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’. Camping De Drie Provinciën was een van de vijf genomineerde bedrijven!

Prachtige cijfers

De Drie Provincien verkiezing Recron kampeerbedrijf van het jaar (3)Camping De Drie Provinciën kreeg van het publiek de volgende prachtige cijfers:

• 9,3  –  Gastvrijheid
  • 9,5  –  Hygiëne
  • 9,0  –  Omgeving/activiteiten
  • 9,4  –  Horeca

We zijn ontzettend blij en trots dat wederom zoveel gasten op ons hebben gestemd, en zeker dat wij zulke prachtige cijfers en gastwaarderingen hebben gekregen. Gemiddeld scoren we zelfs hoger dan de uiteindelijke winnaar!  We vinden het fantastisch dat onze gasten onze rustige natuurcamping zo waarderen, want daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

Oorkonde en kwaliteitsbeoordelingen

Van Recron ontvingen we een oorkonde en een map met kwaliteitsbeoordelingen door de stemmers.

De Drie Provincien verkiezing Recron kampeerbedrijf van het jaar (2)

Bedankt!

Via deze weg willen we iedereen die op ons heeft gestemd dan ook heel hartelijk bedanken!

Tweede nominatie dit jaar

In oktober werd al bekend dat De Drie Provinciën door de ANWB is genomineerd voor de prijs ‘Camping van het jaar 2016’ in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. Binnenkort wordt bekend gemaakt of de camping ook in deze verkiezing een ronde verder is gekomen.

De Drie Provincien verkiezing Recron kampeerbedrijf van het jaar (1)

VIDEO: De camping in vogelvlucht

Dit filmpje neemt u mee over Camping De Drie Provinciën in vogelvlucht.

Ook zo genoten? Reserveer dan direct uw kampeerplaats!

Fraaiste Charme Camping van Nederland 2014

camping van het jaar 2014 nominatieOp 14 januari 2014 werd het ANWB Camping Gala in Utrecht gehouden. Daar werden ook de winnaars bekend gemaakt van de titel ‘beste camping 2014′ in vier verschillende categorieën.

In de categorie ´Fraaiste Charme Camping` waren door de ANWB vier campings genomineerd. Een daarvan was Camping De Drie Provinciën.

Het is een enorme eer om te kunnen zeggen dat Camping De Drie Provinciën één van de vier Fraaiste Charme Campings van Europa is. Aangezien we de enige genomineerde camping in Nederland zijn kunnen we ook met trots zeggen dat we de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014 zijn!

Lees meer over benoeming tot de fraaiste Nederlandse Charme Camping van 2014

ANWB Camping Gala op 14 januari 2014

Op 14 januari 2014 wordt het ANWB Camping Gala gehouden. Dan worden ook de winnaars bekend gemaakt van de titel ‘beste camping 2014’ in vier verschillende categorieën.

Camping De Drie Provinciën is genomineerd voor de prijs: Fraaiste Charme Camping van Europa 2014

Dus nog heel even en dan weten we of we de prestigieuze prijs gewonnen hebben! Duimt u mee?

« Pagina 1, 2, 3, 4 »