Op de radio
In kranten & tijdschriften

De Drie Provinciën in de publiciteit

Onze camping is beroemd en geliefd.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende artikelen die in de media over ons verschenen zijn.

Bekijk ook even de reviews: hoe kampeerders onze camping ervaren.

Veel leesplezier!

Prachtige camping voor actieve 50-plus rustzoekers

Caravannen! – mei 2022

Medio mei komt het magazine Caravannen! met een uitgebreid artikel met mooie foto’s over ons.

Tipje van de sluier: Mooie groene campings met goede voorzieningen, aangename sfeer en ouderwetse gastvrijheid.      Lees binnenkort meer

Winnaar Camping van het jaar 2022

Kampeer Kampioen – februari 2022

De Drie Provinciën was al diverse keren genomineerd in deze verkiezing. Nu, in 2022, winnaar in de categorie Mooiste Charmecamping. Lees meer

Reactie van een stemmer:

Deze camping verdient een kroon; alles klopt gewoon. Het warme welkom, het mooie terrein met waterpartijen, de ontzettend grote plaatsen en het schone sanitair. Volgend jaar gaan we weer!

???? Op de radio bij Hemmeltied

RTV Drenthe,  – 22 januari 2022

Presentatrice Leonie van der Werf van het populaire programma Hemmeltied interviewde ons voor RTV Drenthe.
Het werd een leuk gesprek dat in twee afleveringen live is uitgezonden.
.
Beluister het op:

Winnaar ANWB verkiezing Camping van het jaar 2022 Mooste charmecamping

Kroon op het werk

Dagblad van het Noorden – 13 januari 2022

ANWB-prijs bekroning voor campingeigenaars De Drie Provinciën in Een West na zware periode. Brigitte barstte in tranen uit.  Lees het artikel

Winnaar ANWB verkiezing Camping van het Jaar 2022

Roder Journaal – 13 januari 2022

Camping De Drie Provinciën in Een West is uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022. Ruin 26.000 kampeerders brachten hun stem uit om hun favoriete camping te steunen.

En wij zijn verkozen tot de “Mooiste charmecamping van Nederland”.

Een waardering waar we super dankbaar voor zijn. Lees het artikel

The happy camper

Flair – juli 2021

Reisjournaliste Marie en haar vriend kamperen voor het Belgische blad door Noord Holland en Drenthe.
Een jong stel geniet op een 50+ camping, met regen.
Bij ons vonden ze het heel aangenaam en een bijzonder schoon kampeerterrein. Dat betekent mooi aangelegd 🙂

Camping De Drie Provinciën in Een West blijft top

Drachter Courant – 15 januari 2021

De winnaars van de ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2021 zijn onthuld.

De 50+ camping De Drie Provinciën staat voor de 6e keer op het erepodium. Lees het artikel

Veilig en vrij buitenleven

Kampeer en Caravan Kampioen – 2021

Onze podiumplaats voor de verkiezing ANWB Camping van het jaar 2021 wordt mooi toegelicht in de KCK.

Bekijk onze camping in de charmegids: Lees het artikel

Camping De Drie Provinciën in top 3 van Nederland

Roder Journaal – januari 2020

Camping De Drie Provinciën is door de ANWB officieel genomineerd voor de titel ” ANWB Camping van het jaar 2020″.

Voor de 5e keer in de top 3 van Nederlands mooiste campings. Lees het hele artikel

Zin in ouder worden

Vijftig+ Magazine – Oktober 2019

Voor haar vijftigste verjaardag schreef Brigitte Koninga een artikel over ouder worden. Wat kan ze verwachten als “Sarah”?

Brigitte deed hiervoor een verkenning op de camping: hoe (a)relaxed is het om senior te zijn? Een positief verhaal!

Gefeliciteerd met je 50e verjaardag! ????

Lees het artikel (het artikel begint op pagina 38).

Verbondenheid rond de afwasplek

NRC – 21 september 2019

Fotograaf Marijn Fidder raakte geïntrigeerd door het geluk op onze camping.

Zij maakte hiervan een verslag over levensgenieters met mooie foto’s. Lees het artikel

Grenzeloos genieten

Noorderland – juli 2019

Wij werden geïnterviewd over het leven op de grensstreek van drie provinciën.

Een bijzonder mooie en lekkere plek, zoals u kunt zien op de menukaart van ons restaurant! Lees het artikel

Eenzaam? Niet op de camping!

Max Magazine – 9 juli 2019

De journalist van MAX Magazine had onze camping uitgezocht als voorbeeld van hoe ouderen genieten op de camping.  Hij interviewde een aantal gasten van onze camping die onze voorzieningen roemden en ook het prettige onderlinge contact tussen de gelijkgestemde kampeerders.   Lees het artikel

Reserveer de gedroomde plek voor uw vakantie

Er wordt veel lovends over ons geschreven.
Kom zelf ontdekken hoe het bij ons is.
.
hoorde stilte op camping de drie provinciën