Publieksfavoriet bij ACSI-verkiezing

2 sep 2022 | Geen categorie

Weer verkozen tot publieksfavoriet

Voor de allereerste keer in de geschiedenis initieert ACSI camping awards, een publieksprijs in acht categorieën in verschillende landen.

Kampeerders uit heel Europa konden hun stem uitbrengen op hun favoriete camping via de verschillende websites van ACSI. Deze sites bevatten informatie over zo’n 9.700 campings. Er kon in ieder land gestemd worden in meerdere categorieën met in totaal 120 winnaars.

In totaal brachten zo’n 50.000 kampeerders hun stem uit. En drie keer raden welke Nederlandse camping één van de favorieten is. Juist wij!

Eervolle vermelding

De campings die veel stemmen hebben ontvangen, maar net niet hebben gewonnen is er erkenning. ‘Zij krijgen een eervolle vermelding in de vorm van een certificaat en een extra opvallend icoontje op de pagina met zoekresultaten’, vertelt Van Reine. Verspreid over heel Europa reikt ACSI 120 fysieke awards uit en worden er ruim 300 eervolle vermeldingen toegekend.

In augustus werden we verrast met de ACSI-oorkonde dat we verkozen zijn in hun Top 50 van favoriete camping. Dit betekent dat wij heel veel stemmen hebben gekregen maar net geen winnaar zijn. Dus u begrijpt in 2023 gaan we voor het goud; de eerste prijs als Camping met het beste Restaurant.

Meer berichten lezen over onze camping? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief! 

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.
Wel even Nieuwsbrief Camping aan vinken.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes, leuke arrangementen en gezellige ontwikkelingen op de camping en/of van het restaurant.

Volg ons ook op Facebook!

* verplichte velden
Meldt mij aan voor:

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Dit leest u ook in ons privacybeleid.

Volg ons!