Restaurant Drachten

U woont of verblijft in Drachten en wilt goed en betaalbaar uit eten.  Of een prachtige wandeling maken en vervolgens lekker ontspannen op een terras. Laat dan de drukte van Drachten achter u en rij het buitengebied in richting Bakkeveen. Vanuit stedelijk Drachten rijdt u in 20 minuutjes door de prachtige natuurlijke omgeving naar Restaurant De Drie Provinciën in Een-West.

Restaurant nabij Drachten met huiselijke sfeer

Ons restaurant heeft een unieke ligging; precies op de grens van de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.  Dit ziet u niet alleen terug in onze naam, maar ook in onze menukaart.
Het restaurant is vroeger eigenlijk spontaan op deze plek ontstaan, omwonenden uit alle drie de provincies gebruikten de boerderij als plek om samen te komen en een gezellige, ontspannen avond te hebben. Onze inrichting is natuurlijk met de tijd meegegaan, maar de gedachte erachter is altijd hetzelfde gebleven. Wij verwelkomen u dan ook graag in ons huiselijk ingerichte restaurant voor een gezellige avond met lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer.

Romantisch dineren of gezellig familiediner?

U kunt bij ons intiem dineren maar ook gezellig met de hele familie uit eten, genieten van een High Tea, zakelijk lunchen of uw feest vieren.
De Drie Provinciën ligt aan het prachtige natuurgebied It Mandefjild. Ons middagcafé en terras zijn een favoriete pleisterplaats voor wandelaars en fietsers in dit mooie gebied.

Goed bereikbaar vanuit Drachten en gratis parkeren

Het restaurant is vanuit Drachten makkelijk te vinden tussen Bakkeveen en Haulerwijk en biedt ruime (gratis!) parkeergelegenheid.