Gezellig restaurant nabij Leek

Wist u dat u met de auto in slechts 10 minuten van Leek naar Een-West rijdt? In Een-West vindt u Restaurant De Drie Provinciën. Een gezellig restaurant met terras; waar u terecht kunt voor een goede kop koffie, een koud biertje, een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Het restaurant is makkelijk te vinden vanuit Leek en biedt ruime (gratis!) parkeergelegenheid.

Eten uit de streek rondom Leek

De uitstekende keuken van ons restaurant vlakbij Leek serveert de beste streekgerechten uit Groningen, Friesland en Drenthe. Ontdek bij elke gang een andere provincie, van de beroemde Groninger Mosterdsoep tot het Drentse nagerecht ‘Proem ’n Kreuze’. Als afsluiter kunnen wij u onze koffie ‘De Drie Provinciën’ aanbevelen;  een heerlijke kopje koffie met drie likeurtjes, uit elke provincie één. Bekijk onze menukaart.

Pleisterplaats voor uw fietstocht vanuit Leek

Direct naast het restaurant ligt het schitterende natuurreservaat “Het Mandeveld”, waar u heerlijk wandelt of fietst temidden van bos, heide en zandverstuivingen. Ons middagcafé en terras zijn een favoriete pleisterplaats voor wandelaars en fietsers in dit mooie gebied. Na zo’n prachtige tocht vanuit Leek kunt u bij De Drie Provinciën genieten van een lokaal biertje of een verfrissende sorbet op ons zonnig terras. Ook in ons gezellige middagcafé is het prettig toeven met een kopje koffie en appeltaart of een uitgebreide lunch.

Wilt u lekker en betaalbaar uit eten, ontspannen borrelen of rustig genieten van een goede kop koffie? Rijdt u dan eens vanuit Leek naar Restaurant De Drie Provinciën! U bent van harte welkom!

Reserveer direct een tafel!