Uniek boerderij restaurant
Lunch, diner en terras

Boerderij Restaurant De Drie Provinciën

Welkom bij De Drie Provinciën, een uniek boerderij restaurant waar de rustieke charme van het platteland samenkomt met culinaire verwennerij.

Gerestaureerde boerderij

Ons restaurant is gehuisvest in een prachtig gerestaureerde boerderij uit 1930, waar elke steen en elk houten balk verhalen vertelt van het rijke verleden. De authentieke architectuur en zorgvuldig bewaarde details van het interieur creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Regionale keuken

In ons boerderij restaurant serveren we gerechten die de diversiteit en rijkdom van de regionale keuken weerspiegelen. Ontdek bij elke gang een andere provincie, zoals de beroemde Groninger Mosterdsoep en het Drentse nagerecht ‘Proem ’n Kreuze’.

Genieten op het platteland

Door de sfeervolle boerderij-setting, bieden wij een unieke locatie die elke gelegenheid speciaal maakt.
Of u nu kiest voor koffie met gebak, een gezellige lunch, een uitgebreid diner of een ontspannen borrel, bij ons kunt u altijd rekenen op een hartelijke ontvangst en uitstekende service. Ons terras biedt bij mooi weer een prachtig uitzicht op de boerderij en de omliggende natuur.

De Drie Provinciën is ook een uitstekende keuze voor zakelijke bijeenkomsten, familiefeesten of romantische etentjes.

Bezoek ons boerderij restaurant in Drenthe

Bezoek ons en ervaar zelf de unieke combinatie van historische charme en moderne gastvrijheid bij Boerderij Restaurant De Drie Provinciën in Een West. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen en een authentieke eetervaring in een historische boerderij-omgeving te bieden.

Openingstijden restaurant

Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur.