Gezellig restaurant bij Drachten

Lekkere lunch, verzorgd diner en zonnig terras bij het bos

Lekker uit eten vlakbij Drachten

Restaurant De Drie Provinciën ligt op slechts 20 minuten van Drachten, midden in de natuur, waardoor u koffie drinken, lekker lunchen, borrelen of uit eten gaan kunt combineren met een prachtige wandeling of fietstocht.

De uitstekende keuken van ons restaurant serveert de beste gerechten uit Groningen, Friesland en Drenthe.

Kom genieten en rij naar het mooie buitengebied.

Fietsen en uit eten rond Drachten

Direct naast het restaurant ligt het schitterende natuurgebied Het Mandeveld. Hier wandelt of fietst u heerlijk door het bos, de heide en de zandverstuivingen.

De Drie Provinciën is dan ook de favoriete pleisterplaats voor wandelaars en fietsers vanuit Groningen, Friesland én Drenthe.

Wat is er lekkerder dan uw prachtige tocht vanuit Drachten te combineren met een lokaal biertje of een verfrissende sorbet op ons zonnig terras? Ook in ons gezellige middagcafé is het genieten van een kopje koffie met appeltaart of een smakelijke lunch.

Fantastisch fietsroutes bij camping restaurant De Drie Provincien.

Goed bereikbaar vanuit Drachten

Vanuit Drachten rijdt u in 20 minuutjes door de prachtige natuurlijke omgeving naar Restaurant De Drie Provinciën in Een West. Het restaurant is vanuit Drachten makkelijk te vinden tussen Bakkeveen en Haulerwijk. U parkeert als onze gast natuurlijk gratis.

U bent van harte welkom; kom genieten!

Openingstijden restaurant

Woensdag t/m zondag vanaf 12:00 uur.

Open met Pinksteren, ook op maandag!

Goed bereikbaar vanuit Drachten

Wilt u lekker en betaalbaar uit eten, ontspannen borrelen of rustig genieten van een goede kop koffie? Rijdt u dan in 20 minuten vanuit Drachten naar Restaurant De Drie Provinciën en parkeer gratis (als gast).

U bent van harte welkom!