Nieuws

3 sterren ANWB Camping

De ANWB heeft onze camping gewaardeerd met 3 sterren (van de maximaal 5 sterren). Deze kwalificatie betekent dat we tot de betere campings van Europa behoren.

Voor deze waardering wordt gekeken naar de kwaliteit en kwantiteit van de voorzieningen van de camping.

 

Seizoenplaats in Drenthe

Een seizoen lang onbeperkt genieten in Drenthe van uw eigen seizoenplaats. Maar één keer opbouwen en dan heeft u  hier van april t/m september plezier van! Maar ook alleen het voorseizoen, hoogseizoen of een maandarrangement behoort tot de mogelijkheden.

Een heel seizoen genieten

U verblijft op ‘de mooiste 50+ camping van Nederland‘: onze rustige camping temidden van natuur. Vanaf de camping maakt u prachtige fietstochten en wandeltochten  door het naast de camping gelegen natuurgebied met heide, bossen en zandvlakten. Of maak gezellige uitstapjes in Groningen, Friesland en Drenthe. Camping De Drie Provinciën ligt namelijk, zoals onze naam al zegt, precies op de grens van de de drie noordelijke provincies. Door deze gunstige ligging hoeft u zich het hele seizoen niet te vervelen!

Ruime seizoenplaatsen

Op de camping kampeert u op ruime seizoenplaatsen, veelal met uitzicht over de drie natuurlijke visvijvers.  Het moderne en schone sanitair is altijd dichtbij. Lees meer over onze faciliteiten.

Seizoenplaats reserveren

Natuurlijk bent u van harte welkom om onze camping te komen bekijken en (in overleg) een mooie seizoenplaats uit te kiezen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk de tarieven van de seizoenplaatsen.

Natuurlijk kunt u ook direct een seizoenplaats reserveren.

 

Wintergasten van de camping

De laatste campinggasten van dit jaar zijn vertrokken. Na een druk seizoen komt de natuur tot rust. De camping wordt meteen overgenomen door onze wintergasten; zoals eenden, reeën en hazen. Onze natuurcamping is nu een prachtig natuurgebied…

Mooiste 50+ camping van Nederland

Op 13 januari 2016 zijn op de Vakantiebeurs in Utrecht de awards uitgereikt aan de bedrijven die zich in deze Europese verkiezing ‘Camping van het Jaar 2016’ mogen noemen. Camping De Drie Provinciën was hiervoor ook genomineerd en hoorde bij de laatste vier campings in de categorie ‘mooiste 50+ camping’. De andere genomineerde campings zijn gevestigd in Oostenrijk, Luxemburg en Frankrijk.

De mooiste 50plus-camping van Nederland

Helaas zijn wij uiteindelijk geen ‘Camping van het jaar’ geworden, de camping in Frankrijk heeft gewonnen. Maar de nominatie op zich is al heel bijzonder en  De mooiste 50plus-camping van Nederland’ is ook een resultaat om trots op te zijn! Hier zijn we erg blij mee! We zijn ontzettend trots op ons team die samen met ons aan dit resultaat hebben gewerkt en natuurlijk op alle gasten die op Camping De Drie Provinciën gestemd hebben.

Lees meer over onze camping en waarom wij zo geschikt zijn voor 50-plussers!

uitreiking ANWB camping van het jaar awards 2016

« Pagina 1, 2, 3, 4 »