Seizoenplaats in Drenthe

Wegens annulering hebben we nog enkele seizoenplaatsen beschikbaar voor 2020!  Kom een seizoen lang onbeperkt genieten in Drenthe van uw eigen seizoenplaats. Maar één keer opbouwen en van april t/m september plezier! Maar ook alleen het voorseizoen, hoogseizoen of een maandarrangement behoort tot de mogelijkheden.

Een heel seizoen genieten

U verblijft op ‘de mooiste 50+ camping van Nederland‘: onze rustige camping temidden van natuur. Vanaf de camping maakt u prachtige fietstochten en wandeltochten  door het naast de camping gelegen natuurgebied met heide, bossen en zandvlakten. Of maak gezellige uitstapjes in Groningen, Friesland en Drenthe. Camping De Drie Provinciën ligt namelijk, zoals onze naam al zegt, precies op de grens van de de drie noordelijke provincies. Door deze gunstige ligging hoeft u zich het hele seizoen niet te vervelen!

Ruime seizoenplaatsen

Op de camping kampeert u op ruime seizoenplaatsen, veelal met uitzicht over de drie natuurlijke visvijvers.  Het moderne en schone sanitair is altijd dichtbij. Lees meer over onze faciliteiten.

Seizoenplaats reserveren

Natuurlijk bent u van harte welkom om onze camping te komen bekijken en (in overleg) een mooie seizoenplaats uit te kiezen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk de tarieven van de seizoenplaatsen.

Natuurlijk kunt u ook direct een seizoenplaats reserveren.

 

Terug