Gezellig restaurant voor groepen

Uit eten met een groep, dat kan bij gezellig restaurant De Drie Provinciën. U kunt bij ons altijd terecht met kleine en grote groepen voor bijvoorbeeld koffietafel, high tea, lunch, diner of buffet. Wij hebben veel ervaring met het bedienen van grote groepen en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Heerlijk groepsdiner

Wilt u bij ons dineren met een groep dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een aantal keuzemenu’s, geheel aan uw wensen aan te passen. Leuk detail: Bij deze menu’s wordt speciaal voor u een menukaart gedrukt met daarop een door u gewenste tekst. Dat maakt het eten met uw groep wel heel bijzonder!

Vanaf 25 personen hoort een buffet ook tot de mogelijkheden. Een buffet betekent een ongedwongen avond met een beweeglijk karakter. Doordat iedereen zelf zijn gerechten op het buffet uitkiest ontstaat er een informele sfeer die zowel bij personeelsfeesten als familiebijeenkomsten een succes is. De aantrekkelijke presentatie van onze buffetten zal zeker een sfeerverhogend effect hebben. Een lust voor het oog, een streling voor de tong.

Bekijk ook onze groepsarrangementen. Hier vindt u meer informatie over de keuzemenu’s en buffetten.

Uit eten groep

U ziet; ook als u uit eten wilt met een groep bent u van harte welkom bij Restaurant De Drie Provinciën.  U kunt eenvoudig online reserveren of bellen met 0516-541201 om een reservering te plaatsen.