Uitslag fotowedstrijd 2019

Dit jaar organiseerden wij voor het eerst een fotowedstrijd. De fotowedstrijd had het thema:
Genieten op de 50+ camping

We hebben heel veel foto’s mogen ontvangen. Mooie uitzichtfoto’s, foto’s van zonsondergangen, van de vissers aan het water en hun vangsten, van wandel- en fietstochten door de omgeving, ontbijtjes voor de caravan, gezellige barbecues en borrels en de unieke flora en fauna op onze camping.

Top 10
Het was erg moeilijk kiezen, maar we zijn tot een top 10 gekomen:

De winnende foto’s

Uiteindelijk hebben we 3 winnende foto’s!

De publieksprijs:
De winnaar van de publieksprijs is gekozen door onze volgers op facebook. Zij hebben kunnen stemmen op de top 10. De foto met de meeste stemmen heeft gewonnen.

De familie Stout stuurde deze foto in en winnen hiermee een weekend gratis kamperen op onze camping voor 2 personen (buiten schoolvakanties en feestdagen).

De persoonlijke favoriet van Brigitte
Brigitte: “Deze foto spreekt mij aan vanwege de relaxte sfeer op de camping; lekker languit voor de caravan met een boek in de zon. Heerlijk! Dat de foto genomen is over de vijver heen roept bij mij de fantasie op dat daar een visser zit (haar reisgenoot?) die dit ook een mooi plaatje vond en dit spontaan kiekte. Kortom is associeer dit met lekker samen genieten, ieder op je eigen manier.”

Deze foto werd ingezonden door familie Schakelaar. Zij winnen een uitgebreide lunch voor 2 personen in ons restaurant of op het terras.

De persoonlijke favoriet van Ronald
Ronald: “Zwarte reeën zijn zeldzaam, nu is het bekend dat er hier in de buurt een zwarte ree leeft. Maar het beestje laat zich zelden zien, ik zou hem heel graag tegenkomen. Het is fantastisch dat onze campinggast dit ‘best bewaarde geheim’ heeft vast gelegd! En op zo’n schitterende manier; de foto is mooi helder, met scherp beeld en een natuurlijk groene sluier.”

Deze foto werd ingezonden door familie Munk. Zij winnen ook een uitgebreide lunch voor 2 personen in ons restaurant of op het terras.

Met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen We wensen de winnaars veel plezier van hun gewonnen prijs.

Fotowedstrijd 2020
Alle deelnemers bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? We organiseren in 2020 weer een fotowedstrijd!

 

Lees meer nieuws

Terug