Uitslag: De mooiste foto’s van onze fotowedstrijd

10 nov 2020 | Geen categorie

Dit jaar organiseerden wij voor de tweede keer een fotowedstrijd. De fotowedstrijd had het thema: Genieten op de 50+ camping. Bekijk hieronder de drie winnende foto’s!

1. De winnaar van de publieksprijs is…

De foto ‘Start van een mooie dag’ van Ton Rutten heeft op facebook meer dan 100 likes gekregen van onze volgers. Wij vinden hem ook schitterend. Gefeliciteerd, Ton! De dinerbon voor 2 personen komt jullie kant op.

2. De persoonlijke favoriet van Brigitte

Brigitte kiest voor de foto met een belevenis; mens, natuur en emotie die samenkomt bij de vangst van een joekel van een vis. Deze foto toont de trots en het samenspel van twee kampeerders. De foto is ingestuurd door Guy Voets. De foto kan echter niet door Guy zelf genomen zijn want hij heeft duidelijk zijn handen vol ????. Guy, je krijgt een bon uitgebreide lunch voor 2 personen in ons restaurant of op het terras thuisgestuurd.

3. De persoonlijke favoriet van Ronald

Ronald kiest voor de serene rust van ‘Morgenstond, goud in de mond’, de foto met de roze gloed. Extra bijzonder is dat deze foto is genomen in het vroege voorjaar, toen de camping nog dun bevolkt was (in de periode dat het sanitair gesloten moest blijven) en het restaurant verplicht gesloten. Een bijzonder spannende tijd was dat. Terugkijkend symboliseert deze mooie foto dat er licht gloort aan de horizon…
Afina Trenning maakte deze mooie momentopname met symbolische waarde achteraf. Dank je! Je krijgt een bon uitgebreide lunch voor 2 personen in ons restaurant of op het terras thuisgestuurd.

Top 10

We hebben voor de fotowedstrijd heel veel foto’s mogen ontvangen. Mooie uitzichtfoto’s, foto’s van zonsondergangen, van de vissers aan het water en hun vangsten, van wandel- en fietstochten door de omgeving, ontbijtjes voor de caravan, gezellige barbecues en borrels en de unieke flora en fauna op onze camping. Het was erg moeilijk kiezen, maar we zijn tot een top 10 gekomen, deze treft u hieronder. Uiteindelijk hebben onze volgers op facebook uit deze top 10 de winnaar van de publieksprijs gekozen.

   Fotowedstrijd 2021
   Alle deelnemers bedankt voor het meedoen! Niet gewonnen? We organiseren in 2021 weer een fotowedstrijd!
   We zijn super blij met mooie foto’s en gebruiken ze graag om straks onze nieuwe website een persoonlijk tint te geven. Dus als u nog meer sprekende foto’s wilt aanleveren; stuur ze dan aan info@dedrieprovincien.nl. Alvast bedankt!

    

   Lees meer nieuws