Rustig kamperen in de zomervakantie? Dat kan!

U wilt kamperen in de zomervakantie op een rustige camping? Dat kan op camping De Drie Provinciën. Bij ons is het namelijk ook in juli en augustus (dus ook tijdens de bouwvak) heerlijk rustig.

kamperen in juli op rustige camping

Hoe dat kan? Onze kampeerplaatsen zijn allemaal bijzonder ruim van opzet en vrij gelegen. Daarbij komt dat wij geen faciliteiten hebben voor kinderen. Dus geen speeltoestellen, zwembad of luidruchtig vermaak. Ook al zijn alle kampeerplaatsen op onze camping bezet, dan nog heerst er een weldadige rust en een zeer ontspannen sfeer. Geen overvolle camping maar een gemoedelijk park met maximale privacy voor iedereen. Voor een heerlijke rustige vakantie kunt u ook in de zomervakantie bij ons terecht.

Relaxen op Camping De Drie Provincien

Onze camping heeft zeer goede sanitaire voorzieningen. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot de Mooiste 50+ camping van Nederland, de beste 50+camping van Nederland en één van de vier Fraaiste Charme Campings van Europa.

Kamperen in de zomervakantie is extra leuk door de vele activiteiten die er in de omgeving worden georganiseerd. En natuurlijk kunt u altijd prachtig wandelen en fietsen in de natuur of vissen in een van onze drie natuurlijke visvijvers. Wilt u even lekker ontspannen? Ga op het terras zitten en geniet van een heerlijk drankje of een smaakvolle maaltijd uit ons kwaliteitsrestaurant!

Wilt u ook rustig kamperen in de zomervakantie? Bekijk dan onze tarieven of reserveer direct uw kampeerplaats.

Bekijk ook onze maandaanbieding voor juli en augustus!

Wandelaars in Drenthe

Terug